Prije dvadeset godina, Megan Hunt (Dana Delany) slomilo se srce. Kao stažistica u New Yorku, sašila je ranjenog mladog policajca Tommyja Sullivana (Mark Valley) koji je ustrijeljen za vrijeme akcije protiv raspačavača droge te je tako započela njihova strastvena ljubavna veza.

3. sezona, epizoda 3 - 16. rujna

Prilikom prijevoza zatvorenika jedan je zatvorenik pobjegao te je trenutačno u bijegu u Philadelphiji. Ubrzo se pojavljuje tijelo jednog muškarca, i to svjedoka na suđenju za ubojstvo odbjeglom zatvoreniku. Megan mora nastaviti tražiti istinu u prvom slučaju kad se pojavi optuženi ubojica i uvjerava je da je nevin te da su mu namjestili.

3. sezona, epizoda 4 - 17. rujna

Kad sina njujorškog mafijaškog šefa pronađu ustrijeljenog u uličici, dok Tommy, Adam i Megan istražuju, netko zapuca na njih. U mrtvačnici mafijaš prijeti da će se pobrinuti da ubojica njegova sina ne doživi sljedeći dan. Kad prvog osumnjičenika ustrijele, Megan i tim shvate da moraju riješiti slučaj prije nego što se trupla počnu gomilati.

3. sezona, epizoda 5 - 18. rujna

Megan i Tommy istražuju ubojstvo koje naoko izgleda kao slučaj teškog zlostavljanja djeteta. No roditelji djevojčice Caleb i Laura Banks tvrde da je njihovu kćer zaposjeo i ubio vrag. Tim mora odvojiti činjenice od mašte dok žrtvina majka moli Megan da spriječi da se isto dogodi i njihovoj drugoj kćeri.

3. sezona, epizoda 6 - 19. rujna

Megan i Tommy istražuju svirepo ubojstvo mlade žene koje ih dovodi do njezina susjeda koji ugrize Tommyja te mu dijagnosticiraju bjesnoću. Kad stigne i druga žrtva bjesnoće, ali bez tragova ugriza, Kate poziva stručnjaka iz Centra za kontrolu bolesti dr. Charlesa Stafforda (Luke Perry) da pomogne Megan otkriti istinu. Je li doista riječ o zombijima, kao što sumnjaju neki njezini kolege?

3. sezona, epizoda 7 - 20. rujna

Megan i Tommy moraju riješiti dva ubojstva koja djeluju kao čin osvetnika. Nakon što Megan ispita Trenta Marsha (Henry Ian Cusick, „Skandal“), savjetnika za ožalošćene roditelja jedne od žrtava, prihvati i da joj pomogne nositi se s očevim samoubojstvom. No šokira je pronalazak u njegovoj čekaonici.

Ne propustite pratiti seriju 'Tijelo je dokaz' od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni pročitajte ovdje!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju