Vlastitoj djeci on je samo „običan tata“.

Uspješan u privatnom i poslovnom životu, Chris Hemsworth jedan je od najpoželjnijih muškaraca u svijetu. Izgledom očarava obožavatelje, a izvrsnom glumom oduševljava fanove.

Proslavio se filmom "Thor" gdje glumi slavnog nordijskog boga neba i grmljavine. Najjači je od svih bogova te miljenik ljudi. Svojom izuzetnom snagom i nepokolebljivošću štiti ljudski svijet i onaj u kojem obitavaju bogovi. Thor je primjer savršenog muškarca i ratnika u Skandinaviji, tako da nimalo ne čudi što je ta slavna uloga pripala baš Chrisu Hemsworthu.

Dok ga djeca diljem svijeta vole radi svoje uloge akcijskog heroja, vlastitoj djeci on je samo "običan tata". Na svome instagram profilu Hemsworth podijelio je urnebesnu anegdotu koja prikazuje mišljenje njegove djece o njegovoj slavnoj ulozi. "Držim za ruku mog čovječuljka i postavljam mu vjekovno pitanje: 'Što želiš biti kad odrasteš?' 'Tata, želim biti Superman.' Srećom, imam još dvoje djece", našalio se slavni glumac ispod slike gdje za ruku drži svoga sina.

Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom (Christopher Eccleston) prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin (Tom Hiddleston) nije uspio pobijediti, moćni junak Thor (Chris Hemsworth) morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster (Natalie Portman) i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

Ne propustite film "Thor: Svijet tame" u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju