Druga sezona serije 'Čistilišta u predgrađu'

Doma TV donosi drugu sezonu humoristične serije o tinejdžerici i njezinu ocu koji se iz New Yorka presele u tipičan gradić u američkom predgrađu, gdje se isprva osjećaju kao na drugom planetu. U drugoj sezoni, Tessa i George suočavaju se s novim izazovima – dok Tessa provodi vrijeme s otuđenom majkom, George se upušta u novu, potpuno neočekivanu vezu. Je li moguće da će u ovoj sezoni njih dvoje napokon nazvati Chatswin svojim domom?

 


Predgrađe je za mnoge raj na zemlji – prekrasno uređeni travnjaci, savršeni domovi, operirani nosovi, široki, lažni osmijesi i prskalice koje se aktiviraju svaki dan u isto vrijeme. I ne zaboravimo na utakmice srednjoškolskih momčadi sa savršeno uvježbanim navijačicama! Usprkos tome, predgrađe za jednu tinejdžericu koja se doselila iz New Yorka predstavlja osobni pakao. Zaboravite na obično čistilište – ovo je čistilište u predgrađu. Barem se tako učinilo 16-godišnjoj Tessi Altman (Jane Levy) kada se morala preseliti s ocem, arhitektom Georgeom Altmanom (Jeremy Sisto) iz njujorškog stana u sve samo ne urbani gradić Chatswin. Međutim, Tessa i George nakon nekog su vremena shvatili da predgrađe i nije tako strašno mjesto za život… ako ga se sagleda iz drugačijeg kuta. Tessa i George odmah su po dolasku privukli pažnju pretjerano susretljivih susjeda među kojima su ljubiteljica solarija Dallas (Cheryl Hines) kojoj George predstavlja tihu patnju, te Sheila i Fred Shay (Chris Parnell i Ana Gasteyer) koji vole pretjerati s božićnim ukrasima oko kuće i s bezuvjetnom potporom svojemu sinu Ryanu (Parker Young). Tessa se čak uspije sprijateljiti s njihovom kćerkom Lisom (Allie Grant), koja je potpuna suprotnost svojih roditelja iako nose iste gene.

 


U drugoj sezoni, George će se pokušati opustiti i dati Tessi više slobode i prostora da sama shvati je li Chatswin mjesto za nju. Tessa pak dijeli svoje vrijeme između života s ocem i upoznavanja otuđene majke koja se nedavno pojavila u njezinu životu. George ubrzo počne patiti od sindroma praznoga gnijezda, što je savršeno vrijeme da Dallas još jednom pokuša započeti nešto više od prijateljstva s njim. Ovoga puta mogao bi i pasti na njezine poteze! Najbolje neprijateljice Dalia (Carly Chaikin) i Tessa iznenadit će se kad shvate da ipak imaju nešto zajedničko, a Tessu će još više iznenaditi činjenica da joj nedostaje Chatswin kad ga napusti. Točnije, nedostaje joj netko iz tog gradića. Znači li to da će se Tessa u ovoj sezoni pomiriti sa svojim neočekivanim osjećajima prema određenoj osobi koja stanuje preko puta? (I ne, ne radi se o Lisi.) Dok se George i Tessa zbližavaju zbog činjenice da oboje neočekivano gaje osjećaje prema osobama koje se čine krivima za njih, možda će shvatiti da ipak mogu nazvati Chatswin svojim novim domom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju