Druga sezona 'Čistilišta u predgrađu' premijerno na Doma TV-u od 9. svibnja u poslijepodnevnom terminu!

Doma TV donosi drugu sezonu humoristične serije o tinejdžerici i njezinu ocu koji se iz New Yorka presele u tipičan gradić u američkom predgrađu, gdje se isprva osjećaju kao na drugom planetu. U drugoj sezoni, Tessa i George suočavaju se s novim izazovima – dok Tessa provodi vrijeme s otuđenom majkom, George se upušta u novu, potpuno neočekivanu vezu. Je li moguće da će u ovoj sezoni njih dvoje napokon nazvati Chatswin svojim domom?


Predgrađe je za mnoge raj na zemlji – prekrasno uređeni travnjaci, savršeni domovi, operirani nosovi, široki, lažni osmijesi i prskalice koje se aktiviraju svaki dan u isto vrijeme. I ne zaboravimo na utakmice srednjoškolskih momčadi sa savršeno uvježbanim navijačicama! Usprkos tome, predgrađe za jednu tinejdžericu koja se doselila iz New Yorka predstavlja osobni pakao. Zaboravite na obično čistilište – ovo je čistilište u predgrađu. Barem se tako učinilo 16-godišnjoj Tessi Altman (Jane Levy) kada se morala preseliti s ocem, arhitektom Georgeom Altmanom (Jeremy Sisto) iz njujorškog stana u sve samo ne urbani gradić Chatswin. Međutim, Tessa i George nakon nekog su vremena shvatili da predgrađe i nije tako strašno mjesto za život… ako ga se sagleda iz drugačijeg kuta. Tessa i George odmah su po dolasku privukli pažnju pretjerano susretljivih susjeda među kojima su ljubiteljica solarija Dallas (Cheryl Hines) kojoj George predstavlja tihu patnju, te Sheila i Fred Shay (Chris Parnell i Ana Gasteyer) koji vole pretjerati s božićnim ukrasima oko kuće i s bezuvjetnom potporom svojemu sinu Ryanu (Parker Young). Tessa se čak uspije sprijateljiti s njihovom kćerkom Lisom (Allie Grant), koja je potpuna suprotnost svojih roditelja iako nose iste gene.


U drugoj sezoni, George će se pokušati opustiti i dati Tessi više slobode i prostora da sama shvati je li Chatswin mjesto za nju. Tessa pak dijeli svoje vrijeme između života s ocem i upoznavanja otuđene majke koja se nedavno pojavila u njezinu životu. George ubrzo počne patiti od sindroma praznoga gnijezda, što je savršeno vrijeme da Dallas još jednom pokuša započeti nešto više od prijateljstva s njim. Ovoga puta mogao bi i pasti na njezine poteze! Najbolje neprijateljice Dalia (Carly Chaikin) i Tessa iznenadit će se kad shvate da ipak imaju nešto zajedničko, a Tessu će još više iznenaditi činjenica da joj nedostaje Chatswin kad ga napusti. Točnije, nedostaje joj netko iz tog gradića. Znači li to da će se Tessa u ovoj sezoni pomiriti sa svojim neočekivanim osjećajima prema određenoj osobi koja stanuje preko puta? (I ne, ne radi se o Lisi.) Dok se George i Tessa zbližavaju zbog činjenice da oboje neočekivano gaje osjećaje prema osobama koje se čine krivima za njih, možda će shvatiti da ipak mogu nazvati Chatswin svojim novim domom.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - 'Čistilište u predgrađu'