Dvojac koji će vas oboriti s nogu!

Ray Tango (Sylvester Stallone) i Gabriel Cash (Kurt Russell) detektivi su za narkotike, a s obzirom na to da su obojica iznimno uspješni u svom poslu međusobno se ne podnose. Kralj kriminala Lord Lord Yves Perret (Jack Palance), ljutit jer su mu obojica pomrsili račune, odlučuje ih otkloniti tako da im smjesti zločin zbog kojeg obojica završe u zatvoru.

Odjednom se dvojica najuspješnijih policajaca nalaze okruženi brojnim kriminalcima koje su većinom sami strpali u zatvor. Tango i Cash morat će ujediniti snage kako bi skinuli ljagu sa svojih imena i dokazali svoju nevinost te krenuti u potragu za osobom koja im je sve to namjestila. Nakon bijega iz zatvora Tango i Cash započinju lov na nepoznatog protivnika.

Ovo sigurno niste znali:

  • Tango nikad ne zove Casha njegovim imenom – Gabriel.
  • Nakon što pobjegnu iz zatvora, Cash upita Tanga da stanu na kavu i dansko pecivo na što mu Tango odgovara da on mrzi danska peciva. Zašto je to zanimljivo? Glumci su imali svoje interne šale, a ovo je bila poveznica s razvodom Sylvestera Stallonea od danske glumice Brigitte Nielson.
  • Patrick Swayze trebao je glumiti Casha, ali je na kraju odustao od uloge.
  • Naočale koje Stallone nosi u filmu su njegove, nisu rekvizit. Zbog astigmatizma uglavnom nosi leće u svim svojim filmovima.

Film "Tango i Cash" pogledajte ove nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju