Doma TV donosi seriju koja kombinira dokumentaristički i reality pristup kako bi na jedinstven način, kroz iskustva običnih ljudi i savjete stručnjaka, gledateljima donijela autentične i korisne informacije o različitim aspektima ljudske seksualnosti i emocionalnog života.

Saznajte sve što vas je oduvijek zanimalo o seksu, a niste se usudili naglas pitati!


'Tajne vrhunskog seksa' jedinstvena je dokumentarna reality serija koja detaljno obrađuje temu ljudske seksualnosti. Svaka od ukupno 16 epizoda gledateljima omogućuje uvid u pojedini aspekt svijeta seksualnosti i emocionalnog života prosječnog čovjeka, te usput gledateljima nudi odgovore na „najškakljavija“ pitanja koja se često smatraju tabuima.

Svaki nastavak serije obrađuje određenu temu povezanu sa seksualnim životom čovjeka, i to kroz interakciju triju različitih pristupa.


Obrađujući teme kao što su erogene zone, seksualna predigra, ženski i muški orgazam, seksualne igračke, masturbacija i seks tijekom trudnoće, ova jedinstvena serija odgovorit će na sva vaša pitanja na koja ste oduvijek htjeli odgovor, a niste ih se usudili pitati, te će pokušati odgovoriti na pitanje – koja je tajna vrhunskog seksa?

Više o dokumentarnoj seriji pročitajte OVDJE
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju