Nakon otkrića svojih novih skrivenih tetovaža Jane je primorana vratiti se u FBI gdje Weller, Jane i ostatak tima pokušavaju riješiti nove zagonetke i spriječiti opasne urote koje će razotkriti.

Doma TV od srijede, 28. kolovoza u večernjem terminu gledateljima premijerno donosi treću sezonu napete serije o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima.

Prelijepa žena koja se ne sjeća ničega iz svoje prošlosti pronađena je na Times Squareu, a cijelo joj je tijelo prekriveno nizom tajnovitih šifriranih tetovaža. Pronalaskom neidentificirane ženske osobe nazvane Jane Doe razotkrije se složena mreža zavjere i korupcije koja smjesta privuče pozornost FBI-eva tima koji čine agenti Kurt Weller, Edgar Reade, Tasha Zapata i stručnjakinja za tehnologiju Patterson koji počnu dešifrirati, istraživati i rješavati složenu kartu s blagom na njezinu tijelu. Nakon što se otkrije istina o pravom identitetu Jane Doe, otkrije se i identitet ljudi koji su je poslali FBI-u.

Nakon šokantne završnice druge sezone i otkrića novog skupa luminiscentnih tetovaža na Janeinu tijelu, treća sezona započinje godinu i pola poslije kada Weller napokon pronađe Jane koja je bila u bijegu. Nakon otkrića svojih novih skrivenih tetovaža Jane je primorana vratiti se u FBI gdje Weller, Jane i ostatak tima pokušavaju riješiti nove zagonetke i spriječiti opasne urote koje će razotkriti. Ali tetovaže će razotkriti i najmračnije tajne tima. U trećoj sezoni 18 mjeseci nakon rastanka u tajnovitim okolnostima FBI-ev tim ponovno je okupila nova kriza. Dok se tim prilagođava svojoj novoj dinamici i novim tetovažama, bori se i protiv opasne strane sile koja nastoji ukrasti satelit. Jane i Weller love kolektiv opasnih računalnih hakera, a Patterson i Rich Dotcom moraju surađivati da bi sakrili eksplozivnu tajnu iz svoje prošlosti.

Uspješnu kriminalističku seriju 'Šifra zločina' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju