Nova napeta i intrigantna talijanska serija 'Povratak' obiteljska je priča smještena u prelijepom ambijentu Cinque Terre.

Laura Argenti ima jedinstveni talent, a taj je da zna prepoznati svaku vrstu parfema i mirisa, a upravo zahvaljujući tom “daru” uspije se zaposliti u Danieliju, prestižnoj kozmetičkoj tvrtki, kako bi se ponovno napravio poznati parfem Rosso San Valentino.

Serija 'Povratak' priča je o velikoj ljubavi između Laure (Alexandra Dinu), mlade romantične junakinje koja se bori protiv mnogih problema i živi svoj život užurbano i odlučno i Giovannija (Luca Bastianello), fascinantnog i sjajnog nasljednika poznate kozmetičke tvrtke Danieli.

Dvoje mladih koji dolaze iz potpuno različitih svijetova, a koje je privukla neodoljiva privlačnost, morat će se boriti zajedno protiv svih kako bi njihova ljubav pobijedila, počevši od Sofije (Lorena Cacciatore), obećane Giovannijeve supruge.

Dvoje glavnih glumaca upoznat će se upravo zbog parfema Rosso San Valentino, koji se već dugo ne proizvodi, a sada ga se želi nanovo stvoriti.

Kako se kaže u svijetu parfema, Laura je “Nos”: ima izniman talent da može prepoznati, zapamtiti, izabrati i pomiješati mirise i arome kako bi dobila nove, jedinstvene mirise, a sve je to naslijedila od svojega oca. Kada mu zdravlje naglo postane ozbiljno narušeno, Laura napušta svoj posao u Parizu i vraća se u Liguriju da mu pomaže.

Nakon njegove smrti, Laura upita Guida Danielija (Andrea Giordana), direktora istoimene tvrtke, da je zaposli kako bi ponovno stvorila poznati parfem Rosso San Valentino i sprala ljagu s očeva imena koji je nekada davno nepravedno dobio otkaz u Danieliju jer je bio nepravedno optužen za jedan incident koji se dogodio u tvrtki.
Povratak kući natjerat će glavnu glumicu da se suoči s duhovima iz prošlosti i da se uhvati ukoštac s jednom velikom tajnom.

Laurin dolazak i Giovannijev povratak, nakon provedenog vremena u inozemstvu, poremetit će ravnotežu u tvrtki, ali i živote cijele obitelji Danieli. Na iznenađenje svih, Guido odluči imenovati Giovannija potpredsjednikom tvrtke, a Giorgio, stariji sin, pobijesni zbog toga i odluči se svima osvetiti. Zavjera je osnovana od strane Lorenza Da Varana (Simon Grechi), koji protiv Danielijevih uvijek ima neki zlobni plan, i Darije (Elisabetta Pellini), ljutite i manipulativne Giorgiove supruge, spremne na sve samo da ne izgubi sve svoje privilegije.

Više o uzbudljivoj seriji pročitajte na 'Povratak'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju