Koliko ga je boljelo?

Nick Marshall (Mel Gibson) reklamni je stručnjak iz Chicaga koji se ponaša nametljivo i superiorno zbog svog izgleda i novca. Zbog te bahatosti i neobaveznog načina života propao mu je brak, a petnaestogodišnja kći Alex (Ashley Johnson), koja se upravo priprema za maturalni ples, misli o njemu sve najgore.

U Nickovoj marketinškoj kompaniji otvoreno je mjesto kreativnog direktora, na koje i on sam cilja. No, glavni direktor mjesto dodijeli Darcy Maguire (Helen Hunt), iznimno inteligentnoj i sposobnoj poslovnoj ženi, koja je iz konkurentske firme prešla u njihovu kompaniju kao stručnjak za ženski dio tržišta. Nick pokušava osmisliti reklame za tipično ženske proizvode, a pri pokušaju da uđe u žensku psihu doživi nesreću, nakon koje postaje sposoban čuti sve ono što žene žele i misle.

Nancy Meyers isprva je bila zaposlena samo da preradi scenarij filma "Što žene vole", i to bez ikakve novčane naknade. No, na kraju joj je ipak pripala uloga redateljice.

Glumačku postavu u filmu čine troje dobitnika Oscara – Mel Gibson, Helen Hunt, i Marisa Tomei – te troje nominiranih za nagradu Oscar – Alan Alda, Valerie Perrine i Bette Midler.

U jednoj sceni u filmu Gibson depilira svoje noge, a zanimljivo je da je to zaista i učinio. Ipak, priznao je da ga zapravo nije boljelo ni približno onoliko koiko je to odglumio za scenu. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Film "Što žene vole" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju