Film "Otkačene trudnice" ne propustite pogledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Doma TV ove subote donosi francusku uspješnicu iz 2017. godine, film "Otkačene trudnice", s Juliette Binoche, Camille Cottin, Lambert Wilson i Catherine Jacob u glavnim ulogama.

Fantastičnu dobitnicu Oscara za sporednu ulogu 1996. godine, Juliette Binoche gledatelji će imati prilike vidjeti u ulozi majke Mado, dok će njezinu kćer Avril utjeloviti također nagrađivana francuska glumica Camille Cottin.

Nerazdvojne, Avril i njezina majka Mado ne mogu biti različitije. Avril ima 30 godina, udana je i zaposlena, za razliku od svoje majke, vječne tinejdžerice-bezbrižne i drzovite. No kad obje zatrudne u isto vrijeme i pod istim krovom, sukob je neizbježan. Jer ako Mado, koja proživljava krizu srednjih godina, nije spremna postati bakom, Avril je još teže zamisliti svoju majku...u ulozi majke!

Ovaj se film originalno zove "Telle mere, telle fille" što na francuskom znači "Kakva majka takva kći". A kakva će to majka biti Mado, a kakva kći Avril te što se to dogodi kada majka i kći zatrudne u isto vrijeme, gledateljima tek preostaje pogledati u ovoj urnebesnoj komediji.

 

Film "Otkačene trudnice" ne propustite pogledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju