Serija koja je osvojila srca svih gledatelja

Jasmina (Sementa Rajhard) se prijavljuje na talent show ´Stella´ u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku ´Stelle´ jedina je nada za njezino liječenje.

Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent jer njezina najveća suparnica Lana je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Zato ambiciozna i izrazito talentirana Lana nema namjeru prepustiti tron najbolje nikome.

Iz showa u show nade za uspjeh natjecateljima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić Vejzović), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentirani redatelj koji od početka showa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).

Jasminu u seriji glumi Sementa Rajhard koja je publici poznata po ulozi Emine iz megapolularne serije 'Čista ljubav'. Publika ovu mladu glumicu posebno voli pa nije niti čudo kako reda uspjeh za uspjehom. Sementa je poznata i po svom iznimnom pjevačkom talentu.

Lana, koju u seriji 'Stella' glumi Vanda Winter, je nakon ove serijske uspješnice nastupila i u najgledanijem zabavnom showu u Hrvatskoj, 'Tvoje lice zvuči poznato'. Oduševila je publiku svojim glasom i izvedbama. Najpoznatije su one Steve Wondera, Rihanne, Britney Spears i Loreen.

 

Seriju 'Stella' pratite nedjeljom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju