Christy se trudi ostati pozitivna dok pokušava prevladati svoju prošlost i izgraditi bolju budućnost.

Poznatu holivudsku glumicu Annu Faris i dobitnicu Emmyja Allison Janney gledatelji imaju priliku pratiti u trećoj sezoni urnebesne humoristične serije ‘Mamica’!



Christy (Anna Faris) je samohrana majka koja je, nakon više godina dvojbenih životnih odluka, ponovno trijezna i pokušava vratiti svoj život na pravi put. Međutim, svakodnevno je testira njezina odnedavno trezvena majka Bonnie (Allison Janney) koja se na svoj način pokušava iskupiti Christy za sve one prilike kad ju je iznevjerila.



Još jedan izazov za Christy predstavljaju i odnosi s njezino dvoje djece. Naime, njezina je kći Violet (Sadie Calvano) zaručena za dvaput starijeg muškarca, a njezin desetogodišnji sin Roscoe (Blake Garrett Rosenthal) radije bi živio sa svojim ocem Baxterom (Matt Jones), nekadašnjom lijenčinom koja se nedavno dovela u red. Kako bi ostala trijezna, Christy se oslanja na potporu skupine liječenih alkoholičarki koju sačinjavaju njezina sponzorica Marjorie (Mimi Kennedy), njezina bogata štićenica Jill (Jaime Pressly) i emotivna prijateljica Wendy (Beth Hall).



Christy se trudi ostati pozitivna dok pokušava prevladati svoju prošlost i izgraditi bolju budućnost – no uz disfunkcionalnu obitelj i mnoge životne zapreke uvijek se bori s vjetrenjačama.


Treću sezonu humoristične serije 'Mamica' pratite od ponedjeljka do srijede u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju