Pročitajte 5 zanimljivosti o Walteru i ostatku genijalnog tima koje će vas oduševiti!

Serija 'Škorpion' prati ekscentričnog genijalca i njegov društveno neprilagođen tim koji se svakodnevno bori protiv visokotehnoloških prijetnji modernog doba, pritom se oslanjajući na vlastite nadprosječne vještine i međusobnu potporu.

 

Serija je nadahnuta pravim genijalcem
Walter O'Brien je stvarna osoba: stručnjak za računalnu sigurnost koji tvrdi da je hakirao NASA-in računalni sustav kada je imao samo 13 godina. O'Brien je ujedno i jedan od izvršnih producenata serije: redovno dolazi na set kako bi redatelje usmjeravao.

Ukupan IQ tima Škorpion iznosi zastrašujućih 700
Svaki član tima ima svoje područje istraživanja: O'Brienov tim Škorpion uključuje Tobyja Curtisa: biheviorističkog stručnjaka koji može pročitati svakoga, Happy Quinn: genijalku za mehaniku i Sylvestera Dodda: statističkoga gurua.

Omiljena glumica ima poštapalicu
Glumica Jadyn Wong, koja u seriji glumi Happy, u svakoj epizodi serije kaže: 'Not good.' što se prevodi kao 'Ovo nije dobro.'

Naziv svake epizode ima svoju priču
Svaka epizoda serije 'Škorpion' je nazvana po slavnom filmu, pjesmi ili knjizi. Ako producenti nisu uspjeli uklopiti orginalan naziv, napravili su njegovu adaptaciju koja je i dalje prepoznatljiva.

Većina činjenica u seriji je pogrešna
Producenti serije nisu genijalni stručnjaci kao njihovi junaci. Tako se u seriji nerijetko potkrade poneka znanstvena pogreška. Na primjer, u jednoj od epizoda rečeno je kako 500 mililitara krvi teži 50 grama, što je potpuno netočno.

 

Zabavne i uzbudljive epizode 4. sezone serije "Škorpion" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju