Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

8. sezona, epizoda 8 - 9 

Sezona kraljevskih rakova bliži se kraju, a snažni arktički uragan pogađa lovišta plavog raka. Zbog toga se flota koja ih lovi mora sakriti, a kapetan Scott Campbell Mlađi teškom mukom će proći kroz opasni Serichefov tjesnac sa samo jednim od dva motora. Golema oluja kreće na jug i zadaje muke crvenoj floti. Valovi su visoki poput planina, a vjetar je jačine uragana. Tijekom posljednjeg izvlačenja ulova kapetan Northwesterna Sig Hansen dobiva udarac u glavu. Nakon prestanka oluje svi kapetani imaju samo jedan cilj, napuniti spremnike i krenuti kući… Ali to neće biti lako. Plava se flota vraća na lovište koje je poharala oluja, zbog čega kapetani Elliot Neese i Scott Campbell mlađi moraju donijeti dosad najteže odluke.

U Dutch Harboru je zima i flota se sprema za lov na snježne rakovice. Na Northwesternu prije isplovljavanja dolazi do napetosti, a kapetan Bill s Kodiaka gotovo se potukao sa sinom. Ni kapetanu Ramblin' Rosea ne cvjetaju ruže, ni na moru ni kod kuće. Na Wizardu kapetan Keith Colburn prije početka sezone u lošijoj je poziciji od ostalih, a posada Time Bandita šokirana je jer se nevolje nižu jedna za drugom. Upitno je hoće Seabrooke uspjeti doploviti do lovišta.

Epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju