'Smrtonosni ulov' je reality serija koja gledatelje vodi u uzbudljivi svijet lova na rakove vodama ledenog Beringova mora.

10. sezona, epizoda 8 - 9 - 6. siječnja 

Na početku sezone lova na snježne rakovice iznenađujuće novo lice želi se pridružiti floti. 18-godišnja Mandy Hansen, kći kapetana Siga, došla je u Dutch Harbor u nadi da će prekaljenog veterana i zapovjednika uspjeti nagovoriti da joj da mjesto na brodu.

Nekoliko dana nakon početka sezone lova na snježne rakovice oluja na Beringovu moru pogađa cijelu flotu i nađu se u ledu i velikim valovima. Novopečeni vlasnik broda Josh Harris napokon na brod Cornelia Marie izvlači kaveze za lov, ali uskoro doznaje da nije sve tako lako kako se čini.

10. sezona, epizoda 10 - 11 - 7. siječnja

Unatoč ozljedama i kvarovima, kapetani se bore za rakovice. Zapovjednik palube na brodu Divljeg Billa toliko muči ozlijeđenog novaka da se ovaj ispovraća, a na brodu Cornelia Marie 360 kg težak kavez za rakove ozljeđuje zapovjednika palube Travisa.

Sezona lova na snježne rakovice u punom je jeku i na Beringovu moru odvija se bitka između prekaljenih lovaca na rakove i mladih nada. Na Northwesternu kći Siga Hansena, Mandy, dobila je prvu priliku da dokaže da je sposobna raditi na palubi, ali za kapetana to znači da posao koji je i inače veoma stresan postaje još teži.

10. sezona, epizoda 12 - 13 - 8. siječnja

Zimska sezona lova na snježne rakovice nastavlja se. Kad Sig na kormilo Northwesterna stavi Mandy Hansen, Jakea Andersona obeshrabruje nepotizam. Josh Harris svim se silama trudi ugušiti pobunu.

Super Bowl nedjelja je na Beringovu moru. Sig prenosi utakmicu dok flota kreće u lov na snježne rakovice. Cornelia Marie u luci se bori sa stijenama i 6-metarskim valovima. Divlji Bill poziva na red svog zapovjednika palube kad njegova zabava na dan utakmice izmakne kontroli.

10. sezona, epizoda 14 - 15 - 9. siječnja

Sezona lova na snježne rakovice u punom je jeku, kod posada dolazi do umora i flota je pred sve većim izazovima. Neki su brodovi zapeli u luci, a neki na pučini. Kapetan Sig Hansen odvodi Northwestern na maratonsku turu i njegova kći Mandy napokon može iskusiti pravi lov na rakove.

Kapetan Andy zove brata Jonathana da dovrši sezonu lova umjesto njega kada se Time Bandit popravi. Mandy završava svoje prvo iskustvo i vraća se kući u Seattle. Sig je pokušava uvjeriti da postoje lakši načini kojima može zaraditi za život nego što je to lov na rakove.

10. sezona, epizoda 16 - 17 - 10. siječnja

Završetak je sezone lova na snježne rakovice i flota odlazi napuniti spremnike dok hladna arktička oluja prijeti sigurnosti i preživljavanju. Ribari ujedinjuju snage ne bi li spasili brod Cornelia Marie nakon što snažan orkanski vjetar gotovo brod razbije o stijene, a kapetan Casey McManus riskira živote članova posade u smjelom pokušaju da dođu do sigurne luke.

Zbog kvarova na Cape Cautionu i Seabrookeu jedan se od tih brodova pretvara u bombu na pučini, a na drugom bi mogli propasti rakovi vrijedni 200 tisuća dolara. Obalna straža šalje brzi čamac za spašavanje kako bi članu posade spasili oko, dok na Time Banditu novak nastrada od željeznih vrata.

10. sezona, epizoda 18 - 11. siječnja

'Smrtonosni ulov' je reality serija koja gledatelje vodi u uzbudljivi svijet lova na rakove vodama ledenog Beringova mora. Ova posebna skupina ribolovaca spremna je na sve kako bi došla do velike zarade, što uključuje i riskiranje vlastita života, učestale ozljede i konstantnu premorenost. Teški vremenski uvjeti također nisu strani ovim hrabrim posadama, među kojima je prisutan snažni natjecateljski duh, ponekad savezništvo, a ponekad i izdaje!

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti u poslijepodnevnom terminu na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju