Doma TV na male ekrane donosi osmu sezonu 'Smrtonosnog ulova', reality serije o opasnom svijetu lova na rakove u ledenim vodama Beringova mora.

8. sezona, epizoda 14 - 25. studenog

Ledeni pokrivač polako nestaje. Posade Time Bandita, Northwesterna, Kodiak i Ramblin' Rosea vraćaju se u Dutch Harbor nakon što ih je s pučine potjerao led. Moraju nadoknaditi tjedan bez ulova i svi se žure baciti ponovno mreže u more i početi iznova. Kapetan Elliott Neese s Ramblin' Rosea oporavlja se nakon bolnog posjeta obitelji, ali njegovi problemi još su veći nakon povratka među nezadovoljnu posadu. Na brodu Kodiak početnik čini skupu pogrešku.

8. sezona, epizoda 15 - 25. studenog

Nakon predaha na pola sezone zbog leda flota smatra da se mogu vratiti na Beringovo more. Led se kreće južnije nego prije i kapetani će možda morati napustiti lovišta, što bi ih moglo slomiti. Na Time Banditu, izluđen tom situacijom, Johnathan Hilstrand puškom iskaljuje bijes na ledu. Na Northwesternu Sig i Edgar nađu se u istoj teškoj situaciji u kakvoj je potonuo brod njihova oca. Na Kodiaku zastoj donosi novu „dirljivu“ situaciju između Divljeg Billa i njegova sina Zacha. Na Wizardu, suočeni s lovom u ledu, mlađi brat Monte propituje donosi li kapetan Keith mudre odluke. Na Ramblin’ Roseu Elliottovi obiteljski problemi koji ga prate cijelu sezonu napokon se završavaju.

8. sezona, epizoda 16 - 25. studenog

U završnom dijelu nemilosrdne sezone lova na snježne rakovice flota daje sve od sebe, a Beringovo more traži još više. Na Kodiaku jedan član posade doživjet će nešto što će mu promijeniti život, a drugi se spašava iz ralja smrti. Pouzdani član posade na Time Banditu zauvijek se oprašta s brodom, a zamjenski kapetan Monte Colburn vodi bitku koja bi mogla uništiti Wizard i njegovu posadu. Na Ramblin' Roseu kapetan Elliot Neese suočava se s posljedicama zanemarivanja posade. Dva prijatelja na Northwesternu, Jake Harris i Jake Anderson, poduzimaju korake u dva vrlo različita smjera. U odlučujućem dijelu sezone iskusni pripadnici flote nadu vide u mladim predvodnicima, ali neće se svi uspjeti vratiti kući.

8. sezona, epizoda 17 - 25. studenog

Brodovi koji love rakove tempirane su bombe sukoba. Beskrajne radne smjene, visok ulog i opasni uvjeti rada katkad i najsmirenije ljude dovedu do ruba. Neki su sukobi nevini i svode se na puko vikanje, ali kada u Beringovu moru voda dođe do grla, grubi ribari ne znaju kad je dosta. Tijekom sedam sezona svjedočili smo nekim legendarnim borbama na palubi, u kormilarnici, pa čak i u luci. U ovom specijalu izdvojene su najbolji sukobi i tučnjave u „Smrtonosnom ulovu“, od usijanih glava i mlakonja, do onih koji su samo tražili malo više poštovanja.

8. sezona, epizoda 18 - 25. studenog

Kapetan je mozak svake operacije, ali mi odlazimo na palubu, kako bismo upoznali dušu, srce i mišiće svakog broda za izlov rakova. Doznajte što je potrebno da biste bili uspješan član posade i upoznajte ljude koji svoj kruh zarađuju na kraju svijeta. Vidjet ćete što prekaljene mornare privlači da se nakon iscrpljujuće sezone vrate na brod, poslu s nemogućim radnim vremenom i surovim uvjetima rada. Kada brodovi pristanu uz obalu, upoznajte obiteljski život možda najčvršćih ljudi na planetu.

Osmu sezonu uzbudljive reality serije 'Smrtonosni ulov' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju