Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

3. sezona, epizoda 2 - 3

Potraga za članom posade „Ocean Challengera“ nastavlja se iz zraka i s pomoću broda obalne straže Munro. Tijela dvojice članova posade bez odijela za preživljavanje pronađena su, dok je četvrti član izgubljen na moru. Preživjeli Kevin Ferrell opisuje obalnoj straži što se dogodilo. Flotu pogađa gubitak „Ocean Challengera“. „Northwestern“ drugi put spušta 150 vrša dok se muči s pokvarenom dizalicom. Šef palube Edgar Hansen čini kardinalnu pogrešku procjenjujući ulov prije izvlačenja.

„Northwestern“ nema sreće s drugim nizom od 150 vrša te odlučuje loviti bliže prvim vršama gdje su imali više sreće. Član posade „Northwesterna“ Matt Bradley napokon priznaje kapetanu Sigu Hansenu da bi trebao stići na sudsko ročište prije službenog kraja sezone zbog prijestupa zbog kojeg bi mogao dobiti osam mjeseci zatvora. Sig kori Matta jer je tako dugo čekao da mu priopći taj vrlo važan rok i podsjeća ga da se ne može predvidjeti kad će uloviti dovoljno i ispuniti kvotu.

Nove epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju