Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

3. sezona, epizoda 10 - 11 - 21. rujna

Na valovitom moru i hladnoći zbog koje se stvara led, novak Guy s „Wizarda“ pukao je i otišao s palube, pa ostatak posade mora preuzeti njegove dužnosti. Guy se žali na posadu koja ga ne poštuje i da nema razloga da mu govore da „gura kao curica“, ali kapetan Monte naglašava mu da odlazak s palube upućuje na to da je čovjek koji odustaje i koji ne može obaviti posao za koji se javio dan prije.

Nakon odlaska na sjever u potragu za ledom te nakon što je Edgar ostavio snježne anđele i logotip „Northwesterna“ na jednoj od najvećih ledenih ploča na koje su naišli, kapetan Sig Hansen s „Northwesterna“ žuri se na jug izvući vrše prije nego što ih led dostigne. Nezadovoljni novak Guy s „Wizarda“ uviđa da nije fer prema kolegama ostati u zatvorenom dok se oni vani smrzavaju uklanjajući led s broda, pa se vraća na posao.

3. sezona, epizoda 12/ 4. sezona, epizoda 1 - 22. rujna

„Time Bandit“ oprezno prolazi kroz led do broda za preradu „Independence“ na otoku St. Paul. Dok brod pokušava isploviti iz St. Paula, nailazi na previše leda, pa se mora vratiti u St. Paul i provesti neizvjesnu noć blizu obale gdje se „Alaskan Monarch“ u istim takvim uvjetima nasukao 1990. Led se stišće i gura brod prema obali, pa kapetan Johnathan Hillstrand aktivira alarm i budi posadu kako bi u smjenama stražarili i pratili dolazi li zbog leda do napuknuća u oplati, a on za to vrijeme traži put do otvorenog mora.

Na putu u Dutch Harbora iz Seattlea u saveznoj državi Washington, „Wizardu“ je neočekivani val visok 12 metara u trupu probio rupu od 15 m. Kapetan Monte Colburn privremeno ju je zakrpao dok se „Wizard“ ne vrati u brodogradilište na popravak. Sin kapetana Johnathana Hillstranda Scott pridružuje se posadi „Time Bandita“. Osim uobičajene opreme i vrša, posada ukrcava i hrđavi kamionet da se našali s kapetanom Philom Harrisom s „Cornelije Marie“. Prije isplovljavanja u novu sezonu, kapetani se okupljaju u mjesnom baru te razgovaraju o nadolazećoj sezoni i „Wizardovoj“ nesreći na putu u Dutch Harbor. Kapetani se klade i ove sezone. Onaj tko uhvati najveću prosječnu količinu u 25 vrša dobit će sto dolara.

Epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju