Reality serija 'Smrtonosni ulov' prati skupinu odvažnih ribolovaca koji ne prežu ni pred čime kako bi bili najuspješniji u floti koja lovi rakove hladnim vodama Beringova mora.

11. sezona, epizoda 12 - 13 - 20. siječnja 

Kapetani i posade bore se s bijesnom olujom na Beringovu moru. Golemi valovi udaraju o brod Cape Caution razdirući čelik i drvo dok se svi članovi posade trude spasiti Wizard od katastrofalne poplave. Neiskusni kapetan Jake Anderson uspinje se u kormilarnicu i osjeća gorko razočaranje... Prije nego što ga pogađa jedan od najvećih valova zabilježenih u povijesti.

Siječanj je na Beringovu moru i flota se nastavlja boriti s golemom arktičkom olujom. Za Siga Hansena i neorganiziranu posadu Northwesterna uvjeti zahtijevaju da iskušaju nešto drukčije. Na brodu Time Bandit kapetan Andy ponovno je iza kormila i iako je voljan gurati svoju posadu kroz okrutno more, uvijek postoji cijena koju treba platiti za tu smjelost. U Dutch Harboru Josh Harris i Casey McManus bore se protiv vlastite oluje: gotovo pobunjene posade. Hoće li se Josh napokon ohrabriti i zahtijevati poštovanje? Na Sagi Jake Anderson kreće na prvi put kao kapetan broda... Ali hoće li mu to biti i posljednji?

11. sezona, epizoda 14 - 15 - 21. siječnja

Nakon što desetogodišnja oluja nastavlja bjesnjeti, kapetani se suočavaju s prvim datumima isporuke u sezoni lova na opilije. S praznim vršama na palubi Sage, neiskusni kapetan Jake Anderson nada se zaobići posljednju zapreku Beringova mora uz pomoć bivšeg šefa i mentora Siga Hansena. Kapetan Keith Colburn traži novi teren, a naporan raspored i tempo na Wizardu uzimaju danak novakinji Amy Majors. Kapetan Divlji Bill Wichrowski s broda Cape Caution ide u drugu rundu borbe sa zastrašujućim morem tjerajući brod, svoju posadu, a i samoga sebe do krajnjih granica. Napokon na moru, neiskusni skiper Josh Harris riskira sve bacajući vrše na nepoznat teren na samome početku.

Flota se bliži kraju sezone lova na opilije 2015. godine. Kapetani i posade moraju se boriti sa psihičkim i fizičkim slomovima neizbježnima u surovom životu na Beringovu moru. Odnosi se stavljaju na kušnju, mornari padaju od umora, a od ozljeda ih dijeli samo korak pa kapetani moraju raditi zajedno da bi uspješno završili sezonu.

11. sezona, epizoda 16 - 17 - 22. siječnja

Lovcima na rakove zbog neprestanog rada i vađenja opreme svi su dani isti, ali jedan koji se uvijek ističe od ostalih jest nedjelja kad je Super Bowl. Ove godine domaća ekipa posade, Seattle Seahawksi, ponovno se bori za nacionalni naslov i svaki čovjek na vodi očajnički želi gledati važnu utakmicu. Na Wizardu ozlijeđeni član posade ugrožava plan kapetana Keitha Colburna da dođe do grada prije početka utakmice, ali možda je baš brod Cornelia Marie taj koji će ih spasiti.

Led stiže i bit će gusto. Kraj sezone lova na opilije nazire se, ali goleme naslage leda punom brzinom jure prema terenu s namjerom da nanesu štetu floti. Vrijeme iščezava pa Sig riskira i juri prema iskrcaju prije nego što je spasio vrše. Jake se bori s vodstvom dok ga led istodobno tjera s najboljeg terena cijele sezone. Keith se bori s ledom i umornom posadom kojoj je nedostajalo članova posljednja četiri tjedna... Brod Cornelia Marie nalazi se u problemima. Posada ne može pronaći rakove, a Josh ne može shvatiti što točno čini kapetana.

11. sezona, epizoda 18 - 23. siječnja

Polarne naslage leda na Beringovu moru kreću se prema terenu dok flota istodobno zapaža kraj sezone lova na opilije. Kapetani trebaju donijeti tešku odluku. Misteriozno nabijanje u spremnicima Sage prijeti potopiti brod i neiskusni kapetan Jake Anderson mora brzo reagirati kako bi spasio plovilo. Za kapetana Siga Hansena krenula je utrka za spašavanjem opreme i rakova u vrijednosti od 250 tisuća dolara. Oni se nalaze točno na putu leda.

Napetu emisiju "Smrtonosni ulov" ne propustite gledati od ponedjeljka do subote u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju