Tko će uspješno dovršiti novu sezonu lova, a tko će biti prisiljen priznati poraz?

9. sezona, epizoda 1 - 2. prosinca

Na početku nove sezone dva se broda pridružuju posadi. Elliott Neese podignuo je golemi kredit da bi kupio vlastiti brod „Sagu“. Ali kasni i glavna je posada već otišla. „Divlji“ Bill Wichrowski sada je na brodu „Cape Caution“. Zbog vremena u 8. sezoni, mnogi su brodovi zapeli u pristaništu i čekaju na velike popravke. Braća Hillstrand potrošila su više od milijun dolara na zamjenu motora i korita svog broda. Sada su spremni krenuti i zaraditi novac kako bi otplatili dug. Keith Colburn je također uložio poprilično puno novca u obnovu svog broda „Wizard“. U međuvremenu se Sig i Edgar Hansen žestoko svađaju u kormilarnici broda „Northwestern“ u vezi s posljednjim pripremama za sezonu lova na plave rakove.

9. sezona, epizoda 2 - 3. prosinca

Na Beringovu moru vlada misteriozna atmosfera, Keith i Junior sklapaju tajni savez. Posada broda „Nortwestern“ uništava njihovu klimavu vezu, ali se onda suočava s iznenađujućim izazovom. Elliot se napokon pojavljuje sa svojim brodom na opasnome terenu plavih rakova.

9. sezona, epizoda 3 - 4. prosinca

Na terenu plavih rakova surovo natjecanje vodi do još više prijevara između kapetana. Ozbiljne ozljede zahvaćaju posadu, a Juniorova izdaja saveza s Keithom obija mu se u glavu s potencijalno smrtonosnim posljedicama.

9. sezona, epizoda 4 - 5. prosinca

Na prometnom terenu plavih rakova obračun na pučini između brodova „Saga“ i „Seabrook“ završava neočekivano. Na brodu „Northwestern“ kapetan Sig mora donijeti tešku odluku o bratovoj budućnosti dok posada broda „Time Bandit“ ima blizak susret u False Passu.

9. sezona, epizoda 5 - 6. prosinca

Sig se sprema da kapetanovu stolicu preda Edgaru kao kapetanu „Northwesterna“ na prvom putovanju Beringovim morem. Na brodu „Cape Caution“ tenzije između „Divljeg“ Billa i Zacka sve su veće jer se Zack bori s bacanjem udice. U međuvremenu Elliottova prva sezona sa „Sagom“ kreće odlično zbog sklapanja partnerstva sa Scottom Campbellom Juniorom kako bi podijelili unosno područje plavih rakova.

Reality seriju "Smrtonosni ulov" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju