Doma TV na male ekrane donosi osmu sezonu 'Smrtonosnog ulova', reality serije o opasnom svijetu lova na rakove u ledenim vodama Beringova mora.

8. sezona, epizoda 6 - 7 

Sezona lova na kraljevske rakove bliži se kraju i posada Wizarda suočena je s borbom na život i smrt. Član posade srušio se i život mu visi o koncu. Lov na rakove iznenada postaje nevažan jer se bore kako bi preživjeli na opakom Beringovu moru. Na Seabrookeu kapetan Scott Campbell mlađi želi zaraditi svoju plaću, ali pod koju cijenu? Kapetanu Northwesterna Sigu Hansenu cijele godine dobro ide, ali kada košare počnu izlaziti prazne, njegove nade da će sezonu završiti prije odlaze u vjetar. Kapetan Elliott Neese na brodu Ramblin’ Rose od šefa dobiva ultimatum: počni loviti plave rakove ili svoje mjesto daj nekomu tko to zna. Na Wizardu pritisak Beringova mora previše je za najmlađeg člana posade.

Kako bi pomogla svomu mladom članu posade, posada Wizarda zove helikopter Obalne straže da ga hitno evakuira. Približava se oluja stoljeća i svi se žure izvaditi rakove prije dolaska uragana. Na Northwesternu Jake se bori za posao, a neiskusni kapetan Ramblin’ Rosea bori se s vremenskim prilikama i posadom. Na Seabrookeu Junior predugo ostaje u oluji i najopasniji dio Beringova mora sada mora preploviti sa samo jednim motorom.

Osmu sezonu uzbudljive reality serije 'Smrtonosni ulov' pratite vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju