Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

2. sezona, epizoda 12

„Time Bandit“ diže i posljednje vrše s osrednjim rezultatima. „Maverick“ je izgubio dvije vrše zbog leda. „Cornelia Marie“ oprezno prolazi uz led što strahovito diže tlak Philu Harrisu, ali ipak uspijeva stići do otvorenog mora. Na „Rollu“ hvataju veliku količinu rakova. Na „Corneliji Marie“ natječu se otac i sin te Phil spretno pobjeđuje sina Jakea. Na „Mavericku“ jedan član posade dobiva otkaz. Brodovi se vraćaju u St. Paul i Dutch Harbor na istovar, po plaću i k svojim obiteljima.

3. sezona, epizoda 1

Brodovi se pripremaju za početak nove sezone lova na rakove. Na palubi „Cornelije Marie“ novak iz prošle sezone Jake Harris dobiva promaknuće, a novi član posade je Joshua Harris, Jakeov stariji brat i Philov najstariji sin. Novi čovjek na „Northwesternu“ je Stan Hansen, rođak braće Hansen. U međuvremenu „Farwest Leader“ dovodi Ragnhild Moncrief, kapetanovu ženu, kao novakinju/kuharicu/pratiteljicu. „Maverick“ je sada pod kontrolom Blakea Paintera, a njegovu posadu čine njegovi prijatelji, svi neiskusni u lovu na kraljevske rakove osim jednog člana koji postaje šef palube. Posade idu kupiti namirnice za sezonu te troše oko 5500 dolara na svako putovanje.

Nove epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju