Tko će uspješno dovršiti novu sezonu lova, a tko će biti prisiljen priznati poraz?

9. sezona, epizoda 11 - 16. prosinca 

Flote su preživjele oluju, ali rakovi i dalje ne grizu. Očajni u nastojanju da ispune rokove isporuke, kapetani nemilosrdno gone svoje posade, ali nekim je mornarima dosta maltretiranja. Ako ne zarađuju, neće ni prihvatiti maltretiranje.

9. sezona, epizoda 12 - 17. prosinca

Posade i izudarani brodovi osjećaju posljedice jedne od najtežih sezona lova na snježne rakove u povijesti. Dok se neki članovi posada bore s potencijalno katastrofalnim kvarovima kako bi ostali na terenu i nastavili loviti, drugi se predaju i odustaju.

9. sezona, epizoda 13 - 18. prosinca

Na polovici smo sezone lova na rakove i brodovi na najsjevernijim položajima utrkuju se kako bi spasili opremu dok se polarni led spušta na teren.

9. sezona, epizoda 14 - 19. prosinca

Samo su tri tjedna do kraja sezone lova na snježne rakove i flote se pripremaju na posljednji, konačni napad da bi završile sezonu. Kapetani se bore s vremenom, opremom i vlastitom posadom u utrci prema cilju, ali ništa nije lako.

9. sezona, epizoda 15 - 20. prosinca

Nakon mjeseci mehaničkih kvarova, besanog mučenja i svađa među posadom flote počinju pucati. Kad mornari na brodu „Wizard“ ne uspiju privući plutajuću strvinu morža, Freddy Maugatai uzima stvari u svoje ruke.

Reality seriju "Smrtonosni ulov" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju