Dok će jedni morati poraditi na obiteljskim odnosima, drugi će se prihvatiti velikog posla kako bi ostvarili svoje ciljeve.

11. sezona, epizoda 1 - 2 - 13. siječnja

Emisija nagrađena „Emmyjem“ vratila se! Sezona lova na kraljevske rakovice stiže s novim setom izazova i svaki se ribar mora osloniti na braću Beringova mora da bi preživio. Brod Time Bandit vraća se s gotovo 1300 kg eksploziva.

 

Na Northwesternu kapetan Sig nemilosrdno tjera svoju neispavanu posadu na rad, što ga stavlja u vodstvo, ali pobjeda ima svoju cijenu. Ovaj je put to njegovo najvredniji član posade i brat.

11. sezona, epizoda 3 - 4 - 14. siječnja

Ribarski ponos i nagrada u iznosu od više milijuna dolara u opasnosti su dok se flota u lovu na rakove suočava s čudovišnim valovima, užarenom vatrom i pobunjenim posadama na Beringovu moru.

Kad flota sazna da se najavljuje da će supertajfun Nuri širok 1400 km stići na njihovo područje, kapetani su prisiljeni donijeti teške odluke da bi zaštitili svoje sezone od potpune propasti.

11. sezona, epizoda 5 - 6 - 15. siječnja

Čudovišni supertajfun Nuri širok 1400 km progutao je ribolovni teren i ostavio aljasku posadu bez mjesta za skrivanje. U opasnosti su životi pa kapetani moraju odlučiti hoće li ostati i boriti se ili će pobjeći u zaštitu.

S vlastitim brodom u vrijednosti od 1,5 milijuna dolara i kvotom kraljevske rakovice većom od svih drugih skipera u floti, Elliott Neese sve to odbacuje i pozdravlja se od Smrtonosnog ulova.

11. sezona, epizoda 7 - 8 - 16. siječnja

S flotom podijeljenom između crvene rakovice i bairdija, započela je utrka do cilja. Na brodu Cornelia Marie novi vlasnik Josh Harris čini sve što može da nastavi gdje je njegov otac stao. Uz to što je naučio upravljati brodom u svim uvjetima, preuzima i ulogu izvođenja psina nad ostatkom posade.

Kapetani se žure napuniti spremnike i završiti sezonu lova na kraljevske rakovice. Kapetan Monte Colburn s broda Wizard bori se održati kontrolu nad posadom i želi da brod nastavi proizvodnju dok je njegov brat odsutan.

11. sezona, epizoda 9 - 10 - 17. siječnja

Bila je noć prije Božića i na čitavom se moru ništa nije dimilo... Pa, osim 34 m dugog Time Bandita. Umjesto da sezonu lova na opilije započne s ostatkom flote, kapetan Johnathan Hillstrand i njegova novoosnovana neprilagođena posada odlučili su krenuti na Badnjak. 

Blagdanska se sezona bliži kraju i pritisak se pojačava dok mala grupa lovaca na rakove nastoji steći prednost dok vrijeme istječe. Prolaskom svakog dana bliže su povratku cijele flote, što znači više konkurencije i manje rakova koji se mogu uloviti.

11. sezona, epizoda 11 - 12 - 18. siječnja

Ostatak flote stiže u Dutch Harbor. Nakon groznog prvog puta Andy Hillstrand vraća se na brod Time Bandit da bi stvari vratio u red. Jake Anderson pozdravlja se od ekipe na brodu Northwestern i priprema se zauzeti poziciju kapetana broda Saga. Cape Caution izvodi psinu nad Northwesternom.

Kapetani i posade bore se s bijesnom olujom na Beringovu moru. Golemi valovi udaraju o brod Cape Caution razdirući čelik i drvo dok se svi članovi posade trude spasiti Wizard od katastrofalne poplave. Neiskusni kapetan Jake Anderson uspinje se u kormilarnicu i osjeća gorko razočaranje... Prije nego što ga pogađa jedan od najvećih valova zabilježenih u povijesti.

Napetu emisiju "Smrtonosni ulov" ne propustite gledati od ponedjeljka do subote u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju