Bill Goldberg i Kurupt imaju samo jedan cilj

Burk (Bill Goldberg) i Twitch (Kurupt) služe kaznu u zatvoru Craton, u kaznionici koja je poznata po nasilju i suparničkim bandama. Kad izbije pobuna zatvor se automatski zatvara od vanjskog svijeta, a Burk i Twitch moraju se zajednički boriti za opstanak.

Zajedno prolaze kroz teritorije raznih bandi, pod budnim okom bezosjećajnih stražara, ne bi li otkrili identitet zatvorenika odgovornog za pokretanje pobune. Burk saznaje da je to vođa bande Cortez (Robert Madrid) i da ima dva taoca – Cherise (Angell Conwell), Twitchovu zaručnicu, i Ellie (Alona Tal), Burkovu kćer. Twitch i Burk shvate da moraju surađivati ako žele spasiti voljene osobe i srušiti Corteza.

Bill Goldberg profesionalni je američki hrvač, najpoznatiji zbog svojih uspjeha i titule svjetskog prvaka u WCW i WWE. Osim u hrvanju, ostvario je i zavidnu karijeru u američkom nogometu, ali ni uloge iza filmskog platna nisu mu strane. Tako nije neobično vidjeti ga u ulozi u seriji "Navy CIS LA".

 

Richard Brown, poznatiji kao Kurupt, američki je reper i član hip-hop dua Tha Dogg Pound, uz Daza Dillingera. Karijeru je započeo preselivši iz Philadelphije u Long Beach u Kaliforniji. Tamo je, uz Dillingera, upoznao i Snoop Dogga. Kurupt je jedini od glumaca iz prvog dijela koji se pojavio i odigrao istu ulogu i u drugom nastavku filma.

Billa Goldberga i Kurupta ne propustite pogledati u filmu "Smrtonosna zona 2" u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju