U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj trećoj sezoni, braća Scofield i Burrows vraćaju se iza rešetaka.

Doma TV donosi treću sezonu uspješne serije 'Zakon braće' koja prati dvojicu složne braće i grupu zatvorenika na svom putu prema slobodi. U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj trećoj sezoni, braća Scofield i Burrows vraćaju se iza rešetaka. Zarobljeni u zloglasnom zatvoru, prisiljeni su još jednom smisliti riskantan bijeg s mjesta na kojem je svatko osuđen na propast.

Treća sezona serije 'Zakon braće' prati nove avanture Michaela Scofielda koji, uvjeren da je njegov brat Lincoln Burrows nepravedno osuđen za ubojstvo, čini sve što je u njegovoj moći da dokaže bratovu nevinost. Nakon uspješnog bijega iz zloglasnog zatvora, treća sezona bijega ponovno ih vodi iza rešetaka, no ovoga puta u Panamu gdje će u prvi plan iznova doći Michaelova snalažljivost prilikom planiranja bijega. Zarobljen u zatvoru Sona koji ima lošu reputaciju,

Michael je pod pritiskom vremena prisiljen smisliti učinkovit plan bijega. Dok Lincoln očajnički pokušava izbaviti svog brata iz zatvora, misteriozna organizacija upliće se kako bi dodatno zakomplicirala njihove sudbine. Unatoč Lincolnovu oslobođenju od optužbi, njihova sreća je kratkog vijeka jer je sada Michael taj kojeg treba izvući iz zatvora. Provodeći vrijeme u Soni, Micahel polako shvaća da je tamo smješten kako bi izveo još jedan naizgled nemogući bijeg, no odgovori na mnoga pitanja ostaju misterija.

Napeta treća sezona gledatelje vodi u panamski zatvor u kojem Michael, T-Bag, Bellick i Mahone teško preživljavaju. Lincoln odlazi u američki konzulat s namjerom da pomogne Michaelovu oslobođenju, no saznaje da je Sona zatvor s najopasnijim kriminalcima, u čije funkcioniranje se čak i panamska vlast ne želi uplitati. U zatvoru Michael svjedoči tučnjavi do smrti između dvojice zatvorenika. Bellick je ponižen do te mjere da mora piti prljavu blatnjavu vodu i čistiti zahode. Mahone od Michela traži pomoć, no ovaj ga odbija znajući da se Mahone neće odlučiti ni na kakav radikalan potez jer ga treba kao svjedoka na suđenju.

Michael pokušava od Mcgradyja doznati više o Whistleru i saznaje da je on ubio sina gradonačelnika Panama Cityja. Za vrijeme tučnjave u dvorištu golemi spremnik vode se izlije i zatvorenicima prijeti žeđ. Lechero im obeća vodu, ali zatvorenici se okreću protiv njega kada shvate da neće moći ispuniti obećanje. Michael pronalazi Whistlera u kanalizaciji i govori mu kako će mu pomoći da pobjegne iz zatvora. Whisteler želi znati tko je Michael i za koga radi. Michaela na izlazu iz kanalizacije primjećuje jedino Mahone.

 

Napetu i akcijom ispunjenu treću sezonu serije 'Zakon braće' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju