Zvjezdana glumačka ekipa uglavnom obećava uspjeh, a iznimka nije ni film „Poslije sumraka“.

Max (Brosnan) i Lola (Hayek) veliki su majstori krađe koji se nakon još jednog uspjeha povlače na egzotični otok na Bahamima. Čini se da su odlučili završiti karijeru, jer je njihova budućnost bezbrižna i osigurana te im daljnje pljačke nisu potrebne.

No, FBI agent Stan (Harrelson) ne vjeruje u priče o njihovom umirovljenju, s obzirom da je proteklih sedam godina života proveo bezuspješno loveći Maxa i Lolu. Uvjeren je da je njihovo umirovljenje samo novi trik pomoću kojeg će sa sebe otkloniti policijsku sumnju te da oni zapravo hoće ukrasti i treći Napoleonov dijamant, jedan od tri najsavršenija dijamanta na svijetu, koji stiže kruzerom upravo na Bahame.

Stanov problem je što na karipskom otočju nema apsolutno nikakvih ovlasti, te se on odlučuje udružiti s prelijepom lokalnom policajkom. Ipak, problem neće samo predstavljati kradljivci dijamanata već i lokalni gangster (Cheadle) koji će svima poremetiti planove…
Film je režirao jedan od najboljih holivudskih redatelja posljednjih godina Brett Ratner, najpoznatiji po trilogiji „Gas do daske“, te filmskim hitovimai „X – men: The Last Stand“ i „Crveni zmaj“. Uz vrhunske glumce i kvalitetnog redatelja, vjerujemo da vam više preporuka za gledanje ovog filma, nije potrebno.

Fantastični film "Poslije sumraka" ne propustite gledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju