Uvijek nasmijana i vatreno zgodna!

Cameron Diaz svoju je karijeru započela zapravo kao model, no na kraju je ipak odlučila da se više vidi u glumačkim vodama. Njezin glumački početak označili su filmovi poput "Maske (1994.) i Charliejeviih anđela (2000.).

Ova simpatična glumica je išla zajedno u srednju školu s poznatim glazbenikom i reperom Snoop Dogom. Jednom je priznala da je za svog prijatelja Snoopa kupila i marihuanu. Da je željna adrenalina i avantura dokazuje i činjenica da je slomila nos tokom surfanja, no ova hrabra žena nikako nije pomišljala na to da odustane od svog najdražeg sporta. 

 

 

Za jedan časopis je izjavila da je veliki pobornik normalnog starenja, što znači da je antibotox nastrojena, Cameron Diaz javno odbija priznati da je bila na ijednom od antiage tretmana. Pogledajte ove fotografije prelijepe glumice i sami prosudite!

 

Izvor: Instagram/Cameron Diaz

Ovu sjajnu glumicu gledajte u filmu "Bande New Yorka" u subotu na Doma TV-u. Five Point je ozloglašeni dio starog New Yorka. Njime caruju bande, a ulice su česta poprišta krvavih sukoba starosjedilaca i došljaka. Najmoćniji su irski doseljenici, Dead Rabbitsi, na čelu s karizmatičnim vođom Priestom Vallonom (Liam Neeson). U krvavoj uličnoj bitci, ozloglašeni vođa starosjedilaca William Cutting (Daniel Day-Lewis), zvan Bill the Buttcher, ubija Priesta i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka. Slijede godine njegove nemilosrdne vladavine. No ni ne sluti da će mu život uskoro ugroziti mladi Amsterdam Vallon koji će učiniti sve ne bi li osvetio smrt svog oca Priesta . Uz pomoć Billove štićenice, vješte ulične kradljivice, Amsterdam nemilosrdno grabi ka svom cilju, pokušavajući sačuvati vlastitu dušu...

Film "Bande New Yorka" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u