Uvijek nasmijana i vatreno zgodna!

Cameron Diaz svoju je karijeru započela zapravo kao model, no na kraju je ipak odlučila da se više vidi u glumačkim vodama. Njezin glumački početak označili su filmovi poput "Maske" (1994.) i "Charliejeviih anđela" (2000.).

Ova simpatična glumica išla je zajedno u srednju školu s poznatim glazbenikom i reperom Snoop Doggom. Jednom je priznala da je za svog prijatelja Snoopa kupila i marihuanu. Da je željna adrenalina i avantura dokazuje i činjenica da je slomila nos surfajući, no ova hrabra žena nikako nije pomišljala na to da odustane od svog najdražeg sporta. 

 

 

Za jedan je časopis izjavila da je veliki pobornik normalnog starenja, što znači da je antibotoks nastrojena. Javno odbija priznati da je bila na ijednom od antiage tretmana. Pogledajte ove fotografije prelijepe glumice i sami prosudite!

Izvor: Instagram/Cameron Diaz

Five Point ozloglašeni je dio starog New Yorka. Njime caruju bande, a ulice su česta poprišta krvavih sukoba starosjedilaca i došljaka. Najmoćniji su irski doseljenici, Dead Rabbitsi, na čelu s karizmatičnim vođom Priestom Vallonom (Liam Neeson). U krvavoj uličnoj bitci ozloglašeni vođa starosjedilaca William Cutting (Daniel Day-Lewis), zvan Bill the Buttcher, ubija Priesta i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka.

Slijede godine njegove nemilosrdne vladavine. No ni ne sluti da će mu život uskoro ugroziti mladi Amsterdam Vallon koji će učiniti sve ne bi li osvetio smrt svog oca Priesta. Uz pomoć Billove štićenice, vješte ulične kradljivice, Amsterdam nemilosrdno grabi ka svom cilju, pokušavajući sačuvati vlastitu dušu...

 

Sjajnu glumicu Cameron Diaz ne propustite u filmu "Bande New Yorka" u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju