O sjajnoj i popularnoj seriji "Mentalist" koju možete pratiti na Doma TV-u, progovorili su glavni glumci

Simon Baker, glumac koji utjelovljuje Patricka Janea u seriji 'Mentalist' koju pratimo na Doma TV-u, kaže da je proveo previše godina doživljavajući samoga sebe previše ozbiljno. „Htio sam utjecati na ljude i utjecati na njihovu viziju mene. Htio sam da me gledaju kao glumca. No, s ovom serijom sve što želim jest zabaviti sebe i druge. Zaista, sve što želim je zabaviti se.“ Baker ističe kako je njegov lik pravi karakter.

Šarmantan je, impulzivan, britkog uma i izrazito vješt u rješavanju zločina. Nakon što je sa suprugom pročitao scenarij 'Mentalista', Baker je zaključio kako je scenarij izvrsno napisan, a lik kojeg glumi odlično mu odgovara jer, kako kaže: „On čita ljude ne koristeći ništa čudno ili zastrašujuće.“Janeova partnerica u seriji, Tunney, kaže kako je Bakerova karizma njegova najvrijednija kvaliteta. „On se uvijek može smijati na vlastiti račun. Zbog toga su svi oko njega opušteni. Možeš se s njime šaliti, a on to neće shvatiti osobno.“ O samoj seriji, Tunney kaže:

"Mentalist" je naša beba o kojoj se brinemo već dugi niz godina. Kad pričamo o odnosima u "Mentalistu", moramo razlikovati dvije vrste odnosa: odnos između likova i poslovni odnos između glumaca, a ovaj potonji je oduvijek bio u prilično dobroj formi i s vremenom se samo poboljšavao.

Baker kaže i kako je odličan poslovni odnos pomogao i odnosima između likova. 

Dobro je to što se slažemo i zaista se sviđamo jedni drugima, iako provodimo i previše vremena zajedno (smije se).

Popularnu kriminalističku seriju "Mentalist" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju