Samo za najpažljivije...

Nakon emotivne završnice treće sezone, uzbudljiva kriminalistička serija 'Šifra zločina' vraća se s četvrtom sezonom. U završnici treće sezone, Jane truje ZIP, ista ona droga kojom su joj izbrisali pamćenje na početku serije. Od iste bolesti pati i njezin brat Roman koji je tražio lijek i skrio podatke po cijeloj zemaljskoj kugli. Tim će pratiti trag kriptičnih mrvica koji vode do novih zločina koje valja riješiti i, bude li sreće, lijeka koji će spasiti Jane.

Četvrta sezona počinje s Wellerom koji je na rubu smrti, Remi koja se vratila iz dubina Janeina uma i Zapatom koja radi sa zlikovcima. Ne znajući da se Zapata priključila zločinačkoj tvrtki HCI Global, Reade je očajnički pokušava pronaći. U isto to vrijeme Patterson je u potrazi za lijekom za Jane s Richem DotComom. Prigrlivši globalne razmjere prošle sezone, četvrta sezona počinje odvažnom pljačkom u Tokiju i zadacima punim akcija koji će odvesti tim po cijeloj Europi i Južnoj Americi.

Zanimljivo je to da je glavna glumica Jaimie Alexander morala sjediti u stolici za šminkanje svaki dan po sedam i pol sati kako bi joj na tijelu nacrtali sve tetovaže potrebne za snimanje.

Nazivi epizoda su naizgled tri besmislene riječi, ali su zapravo anagrami.

Film Memento Christophera Nolana je imao velik utjecaj na radnju serije. Radnja filma se vrti oko čovjeka koji pati od kratkotrajnog gubitka pamćenja, a ima i tetovaže na tijelu.

Kriminalističku seriju 'Šifra zločina' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem treminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju