Doma TV gledateljima donosi uzbudljivu američku seriju o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima.

2. sezona, epizoda 1 - 3. veljače

U prvoj epizodi sezone uhićena Jane bježi CIA-i, samo da bi je uhvatio tim koji je uvjeri da postane trostruka agentica u svojoj bivšoj terorističkoj organizaciji, gdje otkriva važne tajne iz svoje prošlosti. U međuvremenu, nedavne izdaje s obiju strana mogle bi stati između nje i tima jednom zauvijek. Luke Mitchell, Michelle Hurd I Archie Panjabi pridružili su se glumačkoj postavi.

2. sezona, epizoda 2 - 4. veljače

Tim želi spriječiti korumpiranog DEA-ina agenta u prodaji raketa Stinger narkokartelu. Weller nastoji održati tim na okupu uslijed razdora između Jane i ostalih i nezgodnog noviteta u vidu Nas Kamal (Archie Panjabi) kao jedne od vođa.

2. sezona, epizoda 3 - 5. veljače

Weller i tim bore se protiv vremena i moraju zaustaviti bombaške napade u New Yorku, dok Jane mora izvršiti ubojstvo. Ili će se dokazati ili trpjeti posljedice.

2. sezona, epizoda 4 - 6. veljače

Nas i Weller nastoje se snaći u novom odnosu u kojem su oboje na čelu tijekom lova na ubojicu na muzejskoj svečanosti. Ubojica, ispostavit će se, ima mračnu tajnu. Istodobno, Jane počinje uviđati nježniju stranu svoje bivše organizacije.

2. sezona, epizoda 5 - 7. veljače

Nakon što je poznati političar gotovo ubijen na skupu, Weller i tim moraju surađivati sa šerificom Allie Knight (Trieste Kelly Dunn) da bi sredili vođu irske mafije.

Zanimljivu seriju "Šifra zločina" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju