Shaggy i Scooby-Doo okreću novu stranicu u životu – još jučer nisu imali što za jesti, a sada žive u ujakovoj vili i imaju svoga kuhara.

1. sezona, epizoda 1 - 17. kolovoza

Shaggy naslijedi oko milijardu dolara od svog ujaka Alberta, ekscentričnog znanstvenika i izumitelja koji je iznenada nestao. Scooby Doo i Shaggy useljavaju se u vilu ujaka Alberta i nakon životarenja dolaze u situaciju gdje imaju sve što su ikada mogli poželjeti: bazen, golemi kućni zabavni sustav i ROBI-ja, njihova vlastitog, komično nespretnog robota batlera. Upravo kada se Scoob i Shag spremaju uživati u novoj kući, nabasaju na tajni laboratorij ujaka Alberta gdje otkrivaju sljedeće: da se ujak Albert zapravo skriva od podlog zlikovca koji se zove Dr. Phineus Phibes, da Phibes traži tajnu nanotehnološku formulu koju je ujak Albert nedavno izumio i, napokon, da je ta formula skrivena u novoj i poboljšanoj formuli za SCOOBY SNACKS.

1. sezona, epizoda 2 - 18. kolovoza

Ujak Albert i Robi obavještavaju Scoobyja i Shaggyja da Dr. Phineus Phibes planira toplinskom zrakom rastopiti masivni ledenjak na planini Zeryodelwietzen (Bijeli jodlaš) u Švicarskoj. Phibes se planira osvetiti grupi znanstvenika koji su ga ismijavali i koji održavaju konferenciju o globalnom zatopljenju u podnožju ledenjaka.Scooby i Shaggy lete u Švicarsku u svome avionu Mystery i saznaju da se Phibes skriva u svome brlogu, brodu-oblaku iznad ledenjaka i, nakon što poraze njegove švicarske ubojice s pletenicama (Misty Swiss i njezinu zlu kujicu Carlu), uništavaju Phibesov plan i spašavaju situaciju. U međuvremenu, također nalaze vremena da izrezbare Scoobyjevo lice na ledenjaku.

1. sezona, epizoda 3 - 19. kolovoza

Kada dr. Phineus Phibes odluči oteti tri svjetski poznata znanstvenika s ceremonije dodjele nagrada u ladanjskome klubu za visoko društvo, Scooby i Shaggy odijevaju svoje najfinije krpice i nepozvani upadaju na događaj. Nakon što su uvrijedili sve koje su sreli i započeli veliku borbu gađanja hranom, Scoob i Shag kreću na golfsko igralište gdje sa svojim golf mini autom Mystery uzrokuju još veći nered prije nego što napokon bivaju oteti u sladoledarskom kamionu.

1. sezona, epizoda 4 - 20. kolovoza

Dr. Phineus Phibes iz svoga skloništa u svemirskom brodu pokušava stvoriti električnu oluju koja će zauvijek omotati Zemlju. Također odlučuje da će epicentar oluje biti Scoobyjeva i Shaggyjeva vila. Prevladavajući svoj intenzivni strah od munje, Scoob putuje sa Shagom kako bi se suočio s Phibesom. Uz pomoć superbrzih Scooby snackova (i Phibesovih vlastitih ljudi koji su uvjereni da su Scooby i Shaggy osvetnički nastrojeni izvanzemaljci), naši junaci ponovno spašavaju dan, a tako i planet Zemlju.

Crtani film 'Shaggy & Scooby-doo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju