Saznajte što donosi šesta sezona serije 'Navy CIS LA'!

'Navy CIS LA' je serija o iznimno dinamičnom i važnom odjelu NCIS-a zaduženom za hvatanje opasnih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti SAD-a. Uzimanjem lažnih identiteta i uz pomoć najnaprednije tehnologije, ovaj tim vrhunski obučenih agenata radi na tajnim zadacima, pritom ugrožavajući vlastite živote kako bi uhvatili krivce.

Specijalni agent G. Callen (Chris O'Donnell) je kameleon koji se transformira u koga god je potrebno kako bi se infiltrirao u kriminalno podzemlje. Njegov partner je specijalni agent Sam Hanna (LL Cool J), bivši pripadnik američkih Navy SEAL-ovaca koji je služio u Afganistanu i Iraku. Timu pomaže i sveznajuća Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt) koja nadgleda članove tima te nabavlja potrebnu opremu, od mikrokamera do automobila. Specijalna agentica Kensy Blye (Daniela Ruah) je iznimno oštroumna kći poginulog marinca koja živi za adrenalin koji prati život na tajnim zadacima. Marty Deeks (Eric Christian Olsen) iskusni je detektiv LAPD-a kojega je u tim dovela Hetty.

Ekipa nikako ne bi bila potpuna, a ni jednako uspješna, bez informatičara Erica Bealea (Barrett Foa), koji vlada svakim uređajem i računalom u operativnom centru, analitičarke Nell Jones (Renée Felice Smith), koja je zadobila poštovanje članova tima sposobnošću trenutačne procjene informacija, te Owena Grangera (Miguel Ferrer), stoika i katkad iritantnog pomoćnika ravnatelja s tajanstvenom prošlošću poznatom samo Hetty. Oboružani najnovijom opremom i često u situacijama opasnim za život, članovi ove bliske jedinice oslanjaju se jedni na druge dok čine sve kako bi zaštitili nacionalne interese.

Početak šeste sezone donosi zaključak događaja iz napete završnice pete sezone, u kojoj su Callen i Sam bili u potrazi za nestalom podmornicom koja se koristila za krijumčarenje kokaina. Nakon što su ostali zatočeni u podmornici koja se kreće prema nosaču zrakoplova u San Diegu, ostatak njihova tima pokušava ih locirati i ujedno spriječiti teroristički napad. Tijekom sezone, gledatelji imaju priliku vidjeti kako će se tim hvatati ukoštac s novim, opasnim slučajevima, te na koje će sve prepreke naići u borbi protiv kriminala.
 
Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju