Seriju "CSI" pratite na Doma TV-u!

Kriminalistička serije "CSI" počela je s emitiranjem još 2000. godine, kreator serije je Anthony E. Zuiker, a producent Jerry Bruckheimer. Osim napete radnje i neočekivanih slučajeva, seriju je obilježila sjajna glumačka postava. Prisjetite se kako su izgledali nekad, a kako danas izgledaju likovi jedne od najgledanijih serija ikad.

William Petersen kao Gil Grissom

Petersen je i dobitnik mnogih priznanja (nagrada Udruženja glumaca; nominiran je za Zlatni globus za CSI, a nominiran je i za tri Emmyja kao producent CSI-a. Petersen je ujedno i filmski i kazališni glumac, producent i kazališni redatelj.

Marg Helgenberger kao Catherine Willows

Marg Helgenberger dobila je nominacije za Emmy i Zlatni globus za ulogu Catherine Willows u seriji CSI. Zanimljivo je da se za ulogu pripremala tako da je odlazila lokalnom policijskom patologu i prisustvovala obdukcijama kako bi se što bolje upoznala s procesom rada.

Gary Dourdan kao Warrick Brown

Početkom 1990-ih Dourdan je svirao u nekoliko njujorških bendova i glumio u mjesnim kazalištima. S glumom je započeo u glazbenim videima.

George Eads kao Nick Stokes

Kad je najavio odlazak iz serije, ona je ionako već bila otkazana za novu sezonu pa tako nije glumio samo u specijalnom TV filmu koji je bio službeni finale serije.

Pogledajte u gleriji kako su glumci izgledaju tijekom snimanja 3. sezone serije CSI:

 

Seriju "CSI" pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju