Jack Cutmore-Scott zvijezda je serije "Iluzija zločina" koju možete gledati na Doma TV-u!

Simpatični engleski glumac Jack Cutmore-Scott proslavio se ulogom Camerona Blacka, kad mu karijeru upropasti skandal, mađioničarskoj zvijezdi Cameronu Blacku preostaje samo jedno mjesto gdje može primjenjivati svoje vještine obmane, utjecaja i iluzije: FBI. Rabeći trikove koje zna i izmišljajući nove, pomaže Vladi uhvatiti najneuhvatljivije kriminalce na svijetu i pritom izvodi najveće iluzije svoje karijere.

 Ovog mladog, talentiranog glumca imali ste priliku vidjeti u filmu Dunkirk Christophera Nolana s Cillianom Murphyjem i u nezavisnom dugometražnom filmu Good Match u režiji Davida Chirchirilla s Lili Simmons. Filmski debi doživio je u filmu Matthewa Vaughna Kingsman: Tajna služba. Na televiziji smo Cutmore-Scotta gledali u serijama Vodič kroz život Coopera Barretta te u glavnoj ulozi u pilot-epizodi humoristične serije Cabot College u produkciji Tine Fey. Glumio je i u Showtimeovoj seriji Ridleyja Scotta Vatican.

Jack je aktivan i na svom Instagram profilu gdje često objavljuje zanimljive situacije sa seta serije, selfieje od kojih biste se rastopili i svoje zanimljive avanturističke pothvate. Žene su složne oko jednoga, adut ovog glumca su definitivno velike, plave oči - slažete li se i vi?

 

 

 

 

 

 

Izvor: Instagram/ Jack Cutmore- Scott 

 

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj seriji "Iluzija zločinane propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju