Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

3. sezona, epizoda 8 - 10 - 24. kolovoza

George (Jason Alexander) je uzbuđen, jer je u Kini otkriven lijek protiv ćelavosti. Dok preslušava snimku svoga nastupa, Jerry (Jerry Seinfeld) čuje glas žene koja uzvikuje prostote. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) otkriva Georgeu da je ona ta žena. Zatim se vrti oko njega šaleći se pred Kramerovim novim video rekorderom. Na kraju George iskuša lijek protiv ćelavosti, a Kramer (Michael Richards) traži jaknu. .

Jerryjev (Jerry Seinfeld) um i libido igraju šah dok on pokušava odlučiti hoće li i dalje ostati u vezi s manekenkom s kojom ima dobar seks. George (Jason Alexander) hoda s ženom s velikim nosom, no nakon Kramerove (Michael Richards) primjedbe ona odlazi operaciju. Dolazi do komplikacija. Kramer zamoli Elaine (Julia Louise-Dreyfus) da mu pomogne vratiti jaknu.

Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine odlaze na zabavu s Georgeom (Jason Alexander) i međusobno si signaliziraju kako bi se izvukli iz dosadnih razgovora. Poslije ih George ostavi i ode sa svojom kolegicom. Jerry i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) moraju biti na zabavi dok Kramer (Michael Richards) ne dođe po njih. Domaćin na kraju prihvati Jerryjevu ponudu da svrati u njegov stan. George mora platiti cijenu zbog avanture s kolegicom. Na kraju pokuša nešto ukrasti u ljekarni koja mu duguje deset dolara.

3. sezona, epizoda 11 - 13 - 25. kolovoza

Jerryju (Jerry Seinfeld) je ukraden auto i lopov se javlja na njegov telefon. George (Jason Alexander) odluči raditi dodatni posao: pomicati auta s jedne strane ceste na drugu. No to se pretvori u pravu prometnu katastrofu. Kramer (Michael Richards) ima priliku izgovoriti jednu rečenicu u filmu Woodyja Allena. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) dosadi 66-godišnji momak i kada poželi prekinuti s njim, on doživi infarkt.

Jerry (Jerry Seinfeld) je nenamjerno uzrokovao nezgodu Elaineina (Julia Louise-Dreyfus) momka. Elaine nađe Georgeu (Jason Alexander) posao pa joj on kupi poklon: džemper od kašmira za osamdeset pet dolara. Džemper ima malu mrlju i zbog toga mu je cijena snižena. Elaine mu ga vrati pa ga George pokloni spremačici kako ne bi otkrila da su se seksali na njegovu stolu. Zatim dobije otkaz.

Elaine (Julia Louise-Dreyfus), Jerry (Jerry Seinfeld), Kramer (Michael Richards) i George (Jason Alexander) dožive neobično iskustvo u podzemnoj željeznici: George upozna lijepu ženu i zaboravi da je krenuo na razgovor za posao; Jerry zaspe i probudi se pokraj golog debeljka te započne razgovor s njim; Elaine krene na lezbijsko vjenčanje i vlak se zaustavi usred tunela; Kramer čuje korisnu informaciju dok ide platiti šesto dolara prometnih kazni.
 

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju