Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

4. sezona, epizoda 12 - 15 - 21. rujna 

U avionu za New York, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) završi u ekonomskoj, a Jerry (Jerry Seinfeld) u biznis klasi s manekenkom. George (Jason Alexander) i Kramer (Michael Richards) dolaze po njih. Na aerodromu George upozna kažnjenika, a Kramer ugleda muškarca koji mu duguje 240 dolara.

Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se osramoti kada nenamjerno pokaže previše na čestitki za Božić koju je poslala svima koje poznaje. Jerry (Jerry Seinfeld) ima spoj s manekenkom iz aviona no ona ga ubrzo ostavi zbog parfema. George (Jason Alexander) pokuša opet hodati sa Susan (Heidi Swedberg). Kada shvati da je to pogreška, namiriše se Jerryjevim parfemom. Kramer (Michael Richards) dobije ponudu za snimanje škakljive reklame za donje rublje.

Jerry (Jerry Seinfeld) pokuša odraditi nastupe i stići u kino pogledati fim s društvom. George (Jason Alexander) čeka u krivom redu za karte. George, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Kramer (Michael Richards) odluče ići u drugo kino. Kramer čeka Jerryja ali mu se jedu hrenovke. Jerry odlazi svima reći da neće stići u kino, ali ondje nema nikoga. Zbog niza komičnih pogrešaka, nitko (osim Kramera) neće gledati film koji su htjeli pogledati.

George (Jason Alexander) upozna odvjetnicu koja smatra da je on jako duhovit. Zbog toga George zamoli Jerryja (Jerry Seinfeld) da ne bude duhovit pred njom, ali njoj se to svidi. Kramer (Michael Richards) se ranije vrati iz bejzbolskog kampa gdje je slučajno udario Mickeyja Mantlea. Kada mu se pisma pomiješaju s Jerryjevim. Babu (Brian George) završi u zatvoru jer nije produljio vizu. Jerry pokušava dovesti odvjetnika da mu pomogne, ali Babua ipak deportiraju zbog Georgeove iskrenosti. Dostavljač želi tužiti Elaine (Julia Louise-Dreyfus).

4. sezona, epizoda 16 - 19 - 22. rujna

Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) ne znaju kako bi opisali lik Elaine (Julia Louise-Dreyfus) u seriji. Jerry sretne bivšu djevojku koju nikada nije mogao poljubiti. Ta se prilika ukaže Krameru (Michael Richards). Bivša djevojka priča o Elaineinim cipelama jer ih želi. George bulji u dekolte kćeri direktora NBC-a.

Jerry (Jerry Seinfeld) mora dokazivati da je heteroseksualac kada novinarka pogrešno napiše da su on i George (Jason Alexander) homoseksualci. Stvari izmaknu kontroli kada članak objavi New York Post. Jerry odlazi na spoj s novinarkom kako bi očistio svoje ime, ali stvari ne teku baš najbolje.

Jerry (Jerry Seinfeld), Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i George (Jason Alexander) dobrovoljno pomažu starijim osobama. Jerry se mora brinuti za zločestog starca, ali Elaine i Georgeu nije ništa lakše. Kramer (Michael Richards) i Newman (Wayne Knight) pokušavaju prodati stare ploče. Jerry izgubi starca kada ga pokuša odvesti zubaru da mu popravi umjetno zubalo nakon što je njime ugrizao Kramera.

Jerry (Jerry Seinfeld) ostavi djevojku kada mu Elaine (Julia Louise-Dreyfus) kaže da je njezino tijelo rezultat estetske kirurgije. Kramer (Michael Richards) tvrdi da je vidio Salmana Rushdiea (Tony Amendola). Elaine slučajno otkrije da su grudi Jerryjeve bivše djevojke prave. George (Jason Alexander) prati djevojku u Detroit na tetino bdijenje. Ondje pokuša dobiti kopiju njezina smrtnog lista kako bi dobio 50 % popusta na putovanje avionom.

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju