Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

4. sezona, epizoda 21. - 22. - 20. srpnja

Jak miris tijela čuje se u Jerryjevu (Jerry Seinfeld) autu. George (Jason Alexander) ne može vjerovati svojim očima kada ugleda Susan (Heidi Swedberg) kako se drži za ruke s drugom ženom. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ostane bez momka, a Jerry mora prodati auto jer smrad prožima sve oko sebe. George otkriva Susani novi pogled na život. Zbog Kramera (Michael Richards) Susanina prijateljica postaje heteroseksualka. Nakon što auto ne može prodati, Jerry ga ostavi na ulici s ključevima.
George (Jason Alexander) parkira očevo auto na mjestu za invalide, baš kako mu je savjetovao Kramer (Michael Richards). Nakon što se žena u kolicima ozlijedi, ljutiti ljudi unište auto. U bolnici se Kramer zaljubi i osjeti dužan kupiti nesretnoj ženi nova kolica. Georgeova oca (Jerry Stiller) uhite jer se parkirao na nedozvoljenom mjestu.

4. sezona, epizoda 23. - 24. - 21. srpnja

Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) dobiju zeleno svjetlo za Jerryja, seriju temeljenu na njihovim životima. Predsjednik NBC-ja, Russell Dalrimple (Bob Balaban) opsjednut je Elaine (Julia Louise-Dreyfus). George je opsjednut bijelom točkicom na usni i grožđicama koje je uzeo glumac koji glumi Kramera (Michael Richards). Jerry ima audiciju s novom glumicom koja po svaku cijenu želi postati Elaine. Pravi Kramer ima problema s cijevima, a prava Elaine se želi zaposliti u kafiću.
Počinju probe za snimanje pilot emisije. Russellova (Bob Balaban) opsesija utječe na njegov posao. George (Jason Alexander) pita televizijskog Kramera (Michael Richards) gdje su grožđice. Pravi Kramer mora sam riješiti problem s cijevima. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) istražuje vlasnika restorana. George dobije rezultate biopsije bijele točkice. Elaine nalazi Mortyjev novčanik u Jerryjevu (Jerry Seinfeld) dvosjedu. Svi iz protekle sezone komentiraju pilot epizodu i smatraju da je izvrsna. Kada Russell nestane, sudbina serije je u rukama novog šefa koji je uvjeren da Jerry ne zna glumiti.

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju