Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka. Jerry i Elaine nekoć su bili par, ali su ostali samo dobri prijatelji. Jerry Seinfeld je po struci komičar te izvodi mnoge skečeve na pozornici. Svaka epizoda započinje jednim njegovim skečom.

 3. sezona, epizoda 12-13 - 18. svibnja

Jerry (Jerry Seinfeld) je nenamjerno uzrokovao nezgodu Elaineina (Julia Louise-Dreyfus) momka. Elaine nađe Georgeu (Jason Alexander) posao pa joj on kupi poklon: džemper od kašmira za osamdeset pet dolara. Džemper ima malu mrlju i zbog toga mu je cijena snižena. Elaine mu ga vrati pa ga George pokloni spremačici kako ne bi otkrila da su se seksali na njegovu stolu. Zatim dobije otkaz.


Elaine (Julia Louise-Dreyfus), Jerry (Jerry Seinfeld), Kramer (Michael Richards) i George (Jason Alexander) dožive neobično iskustvo u podzemnoj željeznici: George upozna lijepu ženu i zaboravi da je krenuo na razgovor za posao; Jerry zaspe i probudi se pokraj golog debeljka te započne razgovor s njim; Elaine krene na lezbijsko vjenčanje i vlak se zaustavi usred tunela; Kramer čuje korisnu informaciju dok ide platiti šesto dolara prometnih kazni.
 

3. sezona, epizoda 14-15 - 18. svibnja

Kramer (Michael Richards) se pridruži Klubu polarnih medvjeda. Jerry (Jerry Seinfeld) nabavi jedan od Kramerovih (Michael Richards) aparata s bombonima zbog kojih se Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ne prestaje smijati nastupu Georgeove (Jason Alexander) djevojke. Kramer ima ideju za novi dezodorans koji će mirisati na plažu te predloži George da preduhitri djevojku i prvi prekine s njom. Aparat s bombonima pokaže još jedan nevjerojatan učinak.

Nakon što mu se susjed Martin pokuša ubiti, Jerry (Jerry Seinfeld) se u bolnici upozna s njegovom djevojkom Ginom. Vidovnjak upozori Georgea (Jason Alexander) da odgodi put na Kajmanske otoke, ali ne otkrije zašto. Jerry se zabrine kada ga Martinov prijatelj Newman vidi s Ginom (Gina Gallego). Elaine (Julia Louise-Dreyfus) mora postiti zbog rendgenskog zračenja te počinje halucinirati od gladi.

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju