Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

3. sezona, epizoda 2 - 4 - 17. kolovoza

Georgeova (Jason Alexander) veza s bivšom djelatnicom Porezne uprave mogla bi riješiti Jerryjeve probleme. No kada George prekine s njom, ona želi znati zašto. On joj kaže istinu I to nakon što joj je predao Jerryjeve porezne dokumente. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) misli da previše viđa Kramera (Michael Richards) jer on hoda s njezinom cimericom. George pokuša vratiti Jerryjeve dokumente no sazna da mu je bivša djevojka otišla na liječenje od depresije.

Elaine (Julia Louise-Dreyfus) požali što je s Jerryjem (Jerry Seinfeld) otišla posjetiti njegove roditelje na Floridi: u zgradi se ne može regulirati temperatura, krevet na kojem spava je užasan pa se na kraju predozira tabletama za opuštanje mišića…

Jerry (Jerry Seinfeld) čuva neposlušnog psa prijatelju koji bolestan leži negdje u Chicagu. Budući da ne može izaći iz stana, George (Jason Alexander) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ostanu sami. Kada otkriju da osim Jerryja nemaju zajedničkih tema, počnu ga ogovarati. Kramer (Michael Richards) pokuša prekinuti s djevojkom. Vlasnik psa izađe iz bolnice, ali Jerry ne može naći psa.

3. sezona, epizoda 5 - 7 - 18. kolovoza

Knjižnica traži Jerryja (Jerry Seinfeld) da vrati knjigu koju je posudio 1971. George (Jason Alexander) smatra da je beskućnik pred knjižnicom bivši srednjoškolski profesor tjelesnog odgoja kojeg je otpustio. Kramera (Michael Richards) zainteresira knjižničarka. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se zabrine za karijeru kada se šefu ne svide preporuke koje je napisala.

Društvo pokušava naći auto u golemoj garaži. Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) završe u istom sosu. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pokušava dobiti pomoć od prolaznika. George zbog Kramera (Michael Richards) zakasni na proslavu 47. godišnjice braka svojih roditelja. No kada Lauru nazove zabrinuti zaručnik, razočarani Jerry dobije savjet da se nikada ne oženi.

Jerry (Jerry Seinfeld) savjetuje vlasnika manjeg restorana kako će privući kupce. George (Jason Alexander) zbog nove djevojke mora ići na test inteligencije, pa mu Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pomaže da se pripremi. Kramer (Michael Richards) pokušava zadržati jaknu majčinog bivšeg momka, jer tako lakše osvaja djevojke. No bivši momak dolazi po svoje.

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju