Seriju "Navy CIS" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

"Navy CIS" nije samo akcijska dramska serija, a to dokazuju uzbudljivi slučajevi šarolike ekipe koja seriji daje poseban šarm. Uz obilnu količinu humora, ovo je serija koja se bavi katkad složenom i uvijek zabavnom dinamikom tima prisiljenog raditi zajedno u iznimno stresnim situacijama. Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, bivši snajperist američke mornarice čijim istražiteljskim vještinama nema premca, predvodi ovu skupinu raznolikih osobnosti. Gibbs je štur na riječima, katkad mu je dovoljan samo pogled da sve objasni.

Ovaj tim također čini specijalni agent Timothy McGee koji je diplomirao na MIT-ju te se genijalno snalazi s računalima, specijalna agentica Eleanor (Ellie) Bishop, tajanstveni spoj analitičke genijalnosti, srčane odlučnosti i idealizma koja se specijalizirala za procjenu međunarodnih prijetnji i globalnu pripravnost, karizmatični, nepredvidivi i žilavi specijalni agent Nicholas (Nick) Torres koji je većinu karijere proveo sam na tajnim zadacima te specijalna agentica Jacqueline (Jack) Sloane koja je stekla reputaciju najbolje forenzičke psihologinje u agenciji te obožava izazivati Gibbsa.

 

Timu pomažu umirovljeni patolog dr. Donald (Ducky) Mallard koji sve zna jer nema onoga što nije vidio, Duckyjev štićenik, naivni Jimmy Palmer koji je od pomoćnika napredovao do glavnog patologa te je sada na čelu mrtvačnice te forenzičarka Kasie Hines, Duckyjeva bivša pomoćnica koja je impresionirala Gibbsa forenzičkim vještinama u ključnim trenucima. Operacije nadgleda direktor Navy CIS-a Leon Vance, inteligentni i izvrsno obučeni agent koji će vrlo rado poremetiti status quo. Od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti istražuju sve zločine povezane s mornaricom i marincima.

 

Seriju "Navy CIS" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju