U njihovom poslu pogreške nisu moguće

"SEAL Team" vojna je dramska serija koja prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje.

Jason Hayes cijenjeni je i posvećeni vođa tima Tier One čiji obiteljski život pati zbog vojnog angažmana. Njegov tim uključuje osobe od povjerenja: Raya Perryja, najdugovječnijeg operativca s kojim se sjajno razumije; Sonnyja Quinna, iznimnog i odanog vojnika šarolike prošlosti koji se i dalje bori protiv nagona za samouništenjem; i Claya Spensera, mladog višejezičnog SEAL-ovca druge generacije nezasitnog poriva i predanosti.

Ključni za uspjeh tima su i CIA-ina analitičarka Mandy Ellis koja je žrtvovala sve u želji da iskorijeni zlo i uništi terorizam te Lisa Davis, racionalna logističarka koja drži stvari pod kontrolom i neslužbena je majčinska figura odgovorna za opskrbljivanje tima opremom potrebnom za svaku misiju.

Spremni krenuti u tajne misije širom svijeta u tren oka i znajući koliki to danak uzima njima i njihovim obiteljima, ovaj bliski tim SEAL-a pokazuje nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost čak i kad se suoči s malim izgledima.

David Boreanaz, poznatiji kao FBI agent Seeley Booth iz poznate dramske serije "Kosti" koju su gledatelji mogli pratiti i na Doma TV-u, preuzima glavnu ulogu u dramskoj seriji "SEAL Team" koja prati profesionalne i osobne živote najelitnije jedinice mornarskih SEAL-ova. Iako nije riječ o dokumentarcu, serija je realan prikaz inspiriran stvarnim vojnim misijama, a prikazuje što točno rade specijalci, dočarava njihov zamršen privatni život te sve po život opasne odluke koje moraju donositi.

Davida Boreanaza gledatelji će pratiti kroz ulogu Jamesa Haynea, vođu ekskluzivnog "SEAL Teama". Evo što je on rekao o veteranima koji su surađivali u seriji te cjelokupnom iskustvu i prilici za rad na istoj:

"Najveća stvar koju sam naučio od njih je da si međusobno čuvaju leđa. Skromno je to iskustvo raditi s izvanrednim veteranima na našoj seriji koji održavaju iskrenost i točnost svega što prikazujemo kroz seriju, od odjeće koju nosimo, stvari koje radimo, taktički govoreći, kroz što su sami prolazili borbeno i emotivno. Mnogo je drugačija vrsta serije. Drugačija dinamika, pristup, samo snimanje, sudjelovanje sa tipovima ljudi. Jednostavno je blagoslov." 

 

Hvaljenu dramsku seriju "SEAL Team" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju