U njihovom poslu pogreške nisu moguće.

 'SEAL Team' je vojna dramska serija koja prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje.Jason Hayes je cijenjeni i posvećeni vođa tima Tier One čiji obiteljski život pati zbog vojnog angažmana. Njegov tim uključuje osobe od povjerenja: Raya Perryja, najdugovječnijeg operativca s kojim se sjajno razumije, Sonnyja Quinna, iznimnog i odanog vojnika šarolike prošlosti koji se i dalje bori protiv nagona za samouništenjem, i Claya Spensera, mladog višejezičnog SEAL-ovca druge generacije nezasitnog poriva i predanosti. Ključni za uspjeh tima su CIA-ina analitičarka Mandy Ellis koja je žrtvovala sve u želji da iskorijeni zlo i uništi terorizam te Lisa Davis, racionalna logističarka koja drži stvari pod kontrolom i neslužbena je majčinska figura odgovorna za opskrbljivanje tima opremom potrebnom za svaku misiju. Spremni krenuti u tajne misije širom svijeta u tren oka i znajući koliki to danak uzima njima i njihovim obiteljima, ovaj bliski tim SEAL-a pokazuje nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost čak i kad se suoči s malim izgledima.

David Boreanaz, poznatiji kao FBI agent Seeley Booth iz hvaljene dramske serije 'Kosti' koju su gledatelji mogli pratiti na Doma TV-u, preuzima glavnu ulogu u dramskoj seriji 'SEAL Team' koja prati profesionalne i osobne živote najelitnije jedinice mornarskih SEAL-ova. Iako nije riječ o dokumentarcu, 'SEAL Team' realan je prikaz inspiriran stvarnim vojnim misijama, a prikazuje što točno rade specijalci, dočarava njihov zamršen privatni život te sve po život opasne odluke koje moraju donositi.Davida Boreanaza gledatelji će pratiti kroz ulogu Jamesa Haynea, vođu ekskluzivnog 'SEAL Teama'. „Najveća stvar koju sam naučio od njih je da si međusobno čuvaju leđa“, kaže David za veterane koji su surađivali u seriji. „Skromno je to iskustvo raditi s izvanrednim veteranima na našoj seriji koji održavaju iskrenost i točnost svega što prikazujemo kroz seriju, od odjeće koju nosimo, stvari koje radimo, taktički govoreći, kroz što su sami prolazili borbeno i emotivno. Mnogo je drugačija vrsta serije. Drugačija dinamika, pristup, samo snimanje, sudjelovanje sa tipovima ljudi. Jednostavno je blagoslov,“ govori David zahvalan na prilici koja mu se pružila za rad na takvoj seriji.
Hvaljenu dramsku seriju 'SEAL Team' ne propustite pratiti svakoga radnoga dana u večernjem terminu, od 24. rujna na Doma TV-u! Više o seriji pročitajte OVDJE. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju