Uzbudljiva detektivska dramska serija istražuje osobne i profesionalne živote dviju detektivki

2. sezona, epizoda 6 - 9. ožujka 

 

Scott i Bailey istražuju ubojstvo seksi odjevene žene sa zelenom glavom. I dok Janet povjerava Gill kako se Andy ponaša, Rachel se nosi sa Seanovom najnovijim iznenađenjem.

2. sezona, epizoda 7 - 10. ožujka

 

Scott i Bailey istražuju naručeno ubojstvo koje izgleda sve samo ne uobičajeno. I dok Sean i dalje iznenađuje Rachel, Andyjevo ponašanje dovodi Janet do ludila.

2. sezona, epizoda 8 - 11. ožujka

 

Rachel se nađe na krivoj strani istrage ubojstva te je suspendirana s radnog mjesta. I dok je i Janetin posao ugrožen, Gill je prisiljena ponovno otvoriti istragu jedne nesretne smrti.

3. sezona, epizoda 1 - 12. ožujka

 

Kad ih pozovu u dom postarijeg para koji neko vrijeme nije viđen, Janet otkrije odsječenu glavu Eunice Bevan u podnožju stuba, tijelo na vrhu stuba, a njezina muža Joea u krevetu izgladnjelog i jedva u stanju govoriti. U međuvremenu Janet stavlja kuću na prodaju priznajući si da je brak s Adeom gotov, a nakon tri mjeseca braka s prometnim policajcem Seanom Rachel počinje osjećati blagu klaustrofobiju.

3. sezona, epizoda 2 - 13. ožujka

U retrospektivnoj epizodi koja se odvija neposredno nakon događaja iz druge sezone Rachel se suočava s optužbama da je razradila kobni napad na bivšeg ljubavnika Nicka. Pronalazi utjehu u naručju uvijek vjernog Seana i pristaje udati se za njega. Usred svadbe Janet i Ade priznaju poraz te se odluče trajno razići, a dužnost nalaže Gill da nešto poduzme kad uhvati Petea u kompromitirajućem položaju. Detektivke također istražuju slučaj poslovnog čovjeka za kojeg se sumnja da je ubio skitnicu.

Seriju 'Scott i Bailey" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju