Treća sezona HIT serije!

Las Vegas je grad koji živi dan i noć, a tamo kriminal nikada ne spava. To je grad instant-uspjeha, u kojem sreća i tuga dolaze preko ruleta, krcat posjetiteljima koji su laka meta različitih vrsta zlikovaca, koji su uvjereni da je Las Vegas meka kriminala i da nikada neće biti uhvaćeni. Na njihovu veliku žalost, tu je odjel policije, CSI tim koji svoju noćnu smjenu odrađuje predano i učinkovito, kvareći planove pokvarenjacima, prevarantima, odmetnicima i ubojicama.

Prvo, originalno izdanje ove kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičkim procedurama nesumnjivo je redefiniralo žanr krimi serija. Serija koja je inspirirala dva dugovječna spin-offa, nije samo još jedan dobar TV proizvod. Naime, ona je i globalni fenomen. Prva je uvela mješavinu znanosti i policijskih postupaka i time nanovo oblikovala žanr televizijske kriminalističke serije. Novi polet dali su joj pridošlice u ekipu, Ted Danson, dobitnik Emmyja i Elisabeth Shoe i nakon toga gledanost je probila sve rekorde.

Producent Jerry Bruckheimer, filmski veteran čije je ime sinonim za eksplozivnu filmsku akciju (Hrid, Con Air, Armageddon) izumio je novi žanr u svijetu serija kad se okrenuo produkciji na televiziji. CSI (Crime Scene Investigation) u prvi plan stavlja slabo poznate i neshvaćene heroje koji obrađuju prizorište zločina - forenzičke istražitelje. To su ljudi koji rade 24 sata na dan kako bi prikupili dokaze sa scene zatvorene žutom policijskom vrpcom i povezali naizgled beznačajne djeliće hvatajući tako katkad neuhvatljive zločince.

U trećoj sezoni Legendarni svjetski prvak u pokeru padne mrtav usred igre s visokim ulogom. Iako sve upućuje na srčani udar, autopsija pokaže kako je slavni kockar zapravo otrovan. Od toga trena svi koji su bili za njegovim stolom dok je umirao - postaju sumnjivi. Izvan grada, Nick i Catherine istražuju smrt mladića pronađenog na napuštenoj zrakoplovnoj pisti. Istraga otkriva da je žrtva bila umiješana u svijet ilegalnih uličnih utrka, ali ostaje pitanje protiv koga se utrkivao i zašto ga je njegov protivnik želio mrtvog.

 

Filmska superzvijezda Tom Haviland optužen je za ubojstvo djevojke u svom lasvegaškom apartmanu. Usprkos dokazima koje je kriminalistički tim uspio skupiti, prvenstveno zahvaljujući tragovima krvi kojih je bilo posvuda, Haviland ne očajava jer je uvjeren da će ga njegov iskusni tim odvjetnika osloboditi optužbe. Odvjetnici pronalaze načine kako opovrgnuti dokaze agenata CSI tima, no, nedorasli Grissomu upošljavaju njegovog mentora Philipa Gerarda kako bi pratio slijed istrage i diskreditirao Grissoma.

 

Jednu od najpopularnijih kriminalističkih serija svih vremena, "CSI", ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju