"Mislim da sam u nevolji..."

Colin Farrell ispričao je nevjerojatnu nezgodu koja mu se dogodila prije filmske slave. Osim što je poznat po svojim filmskim ulogama u visokobudžetnim hollywoodskim filmovima, Farrell je svoju slavu stekao i svojim burnim privatnim životom. U emisiji Jimmyja Fallona otkrio je kako je u mlađim danima proveo neko vrijeme u policijskoj postaji. 'Policajci su me zaustavili na ulici i pokazali foto-robot čovjeka koji je nevjerojatno sličio na mene.

Objasnili su mi kako je čovjek pretukao jednog muškarca, ostavio ga na podu i pokušao podmetnuti požara kako bi prikrio zločin. Pitali su me što imam za reći, sjećam se da sam smo promucao 'Mislim da sam u nevolji, osoba s foto-robota nevjerojatno sliči na mene', ispričao je Colin. Na njegovu sreću, uspio je dokazati da se u vrijeme zločina nalazio na drugom kraju grada.

Jim (Collin Farrell) je bivši član specijalne jedinice kojeg su degradirali nakon što je prilikom jedne pogrešne odluke uprskao rješavanje talačke krize. Jim dobije novu priliku za dokazivanje kada Dan Harrelson (Samuel L. Jackson), novi zapovjednik jedinice, dobije zadatak da okupi i obuči pet najboljih policajaca koji će raditi u specijalnoj jedinici S.W.A.T. Ostali članovi ekipe su Deacon Deke Kaye (James Todd Smith, poznatiji kao LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) i Michael Boxer (Brian Van Holt). Nakon nekoliko tjedana zahtjevnog treninga, nova jedinica se baca na posao. Njihov novi zadatak je da moraju prevesti velikog narkobosa (Oliver Martinez) koji obećava nagradu od 100 milijuna dolara onome tko ga oslobodi.

 

Napeti akcijski film "S.W.A.T." ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na DomavTV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju