Novi slučajevi vrhunski obučene jedinice

Od ponedjeljka, 4. prosinca gledatelji Doma TV mogu uživati u novoj, šestoj sezoni serije 'S.W.A.T.' s novim slučajevima vrhunski obučene jedinice koja predstavlja posljednju instancu u rješavanju zločina u Los Angelesu. Pod vodstvom požrtvovnog narednika, članovi ekipe riskiraju svoje živote kako bi zaštitili svoju zajednicu i njezine članove.

Rođen i odrastao u Los Angelesu, bivši marinac Daniel „Hondo“ Harrelson rastrgan je između odanosti rodnome gradu i kolegama policajcima. Upravo zbog toga posebno je pogodan da vodi tim i služi kao poveznica između policije i građana. Njegovu elitnu jedinicu čine David „Deacon“ Kay, iskusni specijalac kojemu je tim uvijek na prvome mjestu, Dominique Luca, izvrstan vozač koji ih svojom vještinom često izvlači iz opasnih situacija; Victor Tan, koji je započeo u policijskoj jedinici u Hollywoodu, a pomoću povjerljivih doušnika pomaže timu; te Jim Street, drzak, ali i perspektivan član tima koji je dobio otkaz jer se zbog obiteljskih problema prisilno kompromitirao unutar jedinice.

U uzbudljivoj novoj, šestoj sezoni serije "S.W.A.T.", tim se suočava s globalnim izazovima i zahtjevnim situacijama koje će testirati njihove granice hrabrosti i stručnosti. Hondo, Deacon i Tan surađuju s tajlandskim S.W.A.T. timom kako bi zaustavili opsežnu operaciju krijumčarenja droge, povezanu s Los Angelesom. U dramatičnim epizodama, suočit će se s raznim prijetnjama, uključujući terorističke napade, pljačke, bijeg zatvorenika, te nasilne kartele i bande koje prijete gradu. Dok tim pokazuje svoju posvećenost održavanju reda, Hondo se suočava s neočekivanim izazovima iz prošlosti, uključujući susret s bivšom ljubavi i neotkrivenim tajnama. Pritom, osobni i profesionalni odnosi unutar tima bit će pod velikim testom. Uzbudljivi događaji prikovat će gledatelje uz male ekrane, dok članovi S.W.A.T. tima riskiraju sve kako bi očuvali mir i sigurnost u Los Angelesu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju