Doma TV donosi TV premijeru napete serije 'S.W.A.T.' koja slijedi narednika specijalnih jedinica S.W.A.T. koji je rastrgan između odanosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama kada dobiva zadatak da organizira posebno obučenu jedinicu za rješavanje zločina na ulicama Los Angelesa.

1. epizoda - 15. svibnja

Kad se javljaju na poziv za pojačanje policajaca koji su se našli u unakrsnoj vatri prilikom švercanja oružja u južnom Los Angelesu, vođa S.W.A.T. tima Buck Spivey slučajno rani tinejdžera koji se našao u blizini. Da bi smirili bijes lokalne crne zajednice, na čelo tima postavljaju Daniela Honda Harrelsona koji je rođen u tom dijelu grada i koji je tim promaknućem preskočio dugogodišnjeg kolegu Deacona Kaya. Štoviše, to promaknuće Hondu otežava vezu s kapetanicom gradske policije Jessicom Cortez, a Hondo mora u tim uvesti i Buckovu zamjenu, mladog i drskog Jima Streeta.

2. epizoda - 16. svibnja

Hondov tim utrkuje se s vremenom kako bi pronašli četiri odbjegla robijaša prije Mumfordove ekipe. Hondovo vodstvo dolazi u pitanje kad Street zanemari protokol.

3. epizoda - 17. svibnja

Za domjenka u Deaconovoj kući, tim je pozvan nakon što se u središtu grada sruši kuća od eksplozije bombe. Istraga je pokazala da je u zgradi bila nezakonita tvornica eksploziva i agentica FBI-a Eileen Conway kaže Hondu da navodnog bombaša Adama Jareda već prate, a pretraga ruševina otkrila je i povezanost s islamskim radikalima.

Hit seriju 'S.W.A.T.' ne propustite pratiti na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju