Uspješna američka kriminalistička serija o policijskom savjetniku koji uz pomoć agenata kalifornijskog Istražnog ureda rješava najzamršenije zločine, što mu polazi za rukom zahvaljujući razvijenoj sposobnosti zapažanja i nadprosječnoj inteligenciji.

Patrick Jane (Simon Baker) je savjetnik kalifornijskog Istražnog ureda (CBI-a) koji koristi svoje nevjerojatne sposobnosti zapažanja za rješavanje ozbiljnih zločina. Jane nije pretjerano sklon poštivanju protokola u istragama, što, zajedno s njegovom nepredvidljivošću, nerijetko zbuni kolege s kojima rješava slučajeve.

Ovaj karizmatični „mentalist“ u prošlosti je radio kao vidovnjak, no vrlo je brzo razotkriven kao varalica. Jedan od razloga zašto je krenuo u istražiteljske vode jest bolni gubitak supruge i kćeri, koje je ubio serijski ubojica Crveni John, a kojega Jane želi uhvatiti pod svaku cijenu.

Druga sezona bavit će se upravo spomenutim duhovima Janeove prošlosti, ali i osobnim pričama i međusobnim odnosima ostataka tima s kojim on surađuje, a koji uključuje glavnu agenticu Teresa Lisbon (Robin Tunney) i agente Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) i novakinja Grace Van Pelt (Amanda Righetti).

Drugu sezonu kriminalističke serije "Mentalist" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju