Od nedjelje, 20. rujna na Doma TV-u!

Ubojstvo, prijevara i strah vežu briljantnu profesoricu prava Annalise Keating i njezine studente koji se na ekrane Doma TV-a vraćaju u uzbudljivoj trećoj sezoni serije 'Kako se izvući s ubojstvom' od nedjelje, 20. rujna. Treća sezona otkrit će neke nove, dosad nezamislive tajne studenata i profesorice kojima je glavni cilj izvući se s ubojstvom.

O seriji:

Kriminalistička dramska serija 'Kako se izvući s ubojstvom' vraća se s napetom trećom sezonom u kojoj će se razriješiti stare tajne i otkriti neke nove. Annalise Keating, uspješna odvjetnica i profesorica prava na Sveučilištu Middleton okuplja svoje najuspješnije studente s kojima dijeli zastrašujuću prošlost koja među njima čini neraskidivu vezu. Da nije riječ o bilo kakvim studentima, osim njihova uspjeha na fakultetu, dokazuje činjenica da se u privatnim životima zajedno s profesoricom Keating pokušaju izvući s ubojstvom. Taj nimalo lagani zadatak dodatno otežavaju nevolje koje ih prate i laži zbog kojih se dodatno zapliću u veo tajni i misterija.



U trećoj sezoni studenti profesorice Keating nastoje se dokazati kao ozbiljni odvjetnici, svaki od njih dokazujući da je upravo njihov slučaj vrijedan zastupanja. No, Annaliseina pozicija na Sveučilištu na klimavim je nogama nakon što se na kampusu pojave misteriozni letci i plakati s optužbama da protiv nje. U međuvremenu, njezin pomoćnik Frank nestaje, a Nate i Annalise ga pokušavaju pronaći. Baš kad pomisle da ne može gore, misteriozna vatra izbija u kući profesorice Keating, otkrivajući još jedan leš i naizgled novo ubojstvo, a Annalise i njezini studenti iznova će se suočiti s problemima i tajnama koje ih sustižu iz prošlosti.

Treću sezonu serije 'Kako se izvući s ubojstvom' pratite od 20. rujna na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju