Dvije žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna svjetska modna kreatorica, baš sve o čemu je mala Gurlu uvijek maštala.

1. sezona, epizoda 1 - 17. lipnja

Gulru se rodila u jednoj od rubnih četvrti Istanbula i odrasla je u pomoćnoj kućici vile u kojoj njezin otac radi kao vrtlar. Usprkos velikim snovima koji su proklijali u vrtu zasljepljujuće vile, jednom nogom i dalje čvrsto stoji u svojem skromnom susjedstvu. Gulru, koja živi između vile i susjedstva, zapravo ima svoj vlastiti mali svijet. Opasni momak iz susjedstva, njezina ljubav iz djetinjstva Mert, otac Salih koji s puno ljubavi strepi nad njom, sestre koje su joj svaka komad duše i problematični sin iz vile, njezin najdraži prijatelj Sinan, junaci su Gulruina malog svijeta. Međutim, tu je još netko, a Gulruin se svijet vrti oko nje.

1. sezona, epizoda 2 - 18. lipnja

Gulru je uhvaćena u Gulfeminoj sobi i umire od stida pred Omerom. Omerovo ponašanje koje Gulru ide na živce natjera mladu djevojku da se postavi protiv njega. Dok u pomoćnoj kućici proživljava teškoće preseljenja, Gulru je uhvaćena s Gulfeminom ogrlicom. Kad Džihan sazna što se dogodilo, vila je iz temelja potresena.

1. sezona, epizoda 3 - 19. lipnja 

Veliko razočaranje koje je Gulru doživjela u vezi s Gulfeminom ponudom stvori zbrku u pomoćnoj kućici. Gulru se zainati kako bi se dokazala pred Gulfem. Dok u pomoćnoj kućici vitlaju oštri vjetrovi, zabava koju je Gulfem priredila za Omerovu obitelj s Džihanovim nepojmljivim bijesom pretvara se u kaos. Dok opasnost u vili prisiljava Gulfem da se suoči s Džihanovim osjećajima, između Gulru i Omera donosi početak jednog novog razdoblja. Sve što se dogodilo u Mertu budi veliku nelagodu prema Omeru. Za to vrijeme se Salih i Mertov otac Redžep susreću na sasvim neočekivani način.

Seriju 'Rat ruža' gledajte od srijede do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju