Druga sezona nagrađivane kriminalističke serije na Doma TV-u!

Nagrađivana kriminalistička serija 'Crna lista' koja se vrti oko tajanstvenog međunarodnog kriminalca koji se predaje FBI-u i nudi im pomoć u lovu na zločince koje je dosad štitio stiže na Doma TV s napetom drugom sezonom.

Desetljećima je bivši vladin agent Raymond Red Reddington jedan od najtraženijih bjegunaca s popisa FBI-a. Zato što je sklapao sumnjive poslove za kriminalce diljem svijeta, mnogi su ga nazivali Vratarom Zločina. U prvoj se sezoni predao FBI-u iz samo njemu poznatih razloga, a sada FBI radi za njega dok on identificira crnolistaše iz svih krugova i profesija: političare, mafijaše, špijune i međunarodne teroriste. On će pomoći da ih se sve uhvati uz uvjet da Elizabeth Keen nastavi raditi s njim kao njegova partnerica. Red će naučiti Liz da razmišlja poput kriminalca i vidi širu sliku, željela to ona ili ne.Serija je od početka emitiranja bila ovjenčana mnogim nagradama. Tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy.

Druga sezona donosi nove intrigantne slučajeve briljantnog bivšeg kriminalca. Dok Berlin vrbuje neuhvatljivog lovca na glave da nađe Reda, Red je zapanjen kad shvati da je meta netko iz njegove prošlosti. Dok Coopera pritišću da se vrati na posao, Liz pokušava zaboraviti svoj neuspjeli brak. FBI-eva ekipa traži crnolistaša koji krade organe bogatih i moćnih dok su još živi, a nakon velike izdaje Red dovodi u sumnju lojalnost osoba koje su mu najbliže.Nagrade:

- Godine 2014. osvojila je Emmy za kaskaderska dostignuća u TV seriji, miniseriji ili filmu.
- Godine 2015. nominirana je za Emmy u kategoriji kaskaderskih dostignuća u dramskoj seriji, miniseriji ili filmu i za najboljeg sporednoga glumca.
- Godine 2016. nominacija za najbolja kaskaderska dostignuća u dramskoj seriji, ograničenoj seriji ili filmu.
- Godine 2017. nominacija za najbolja kaskaderska dostignuća u dramskoj seriji, ograničenoj seriji ili filmu.
- Godine 2019. nominacija za najbolja kaskaderska dostignuća u dramskoj seriji, ograničenoj seriji ili filmu.
- Godine 2020. nominacija za najbolja kaskaderska dostignuća u dramskoj seriji, ograničenoj seriji ili filmu.


Drugu sezonu kriminalističke serije 'Crna lista' pratite Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju